Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dallas29

jaki Krawat?

Polecane posty

Gość dallas29

Mam pytanie odnosnie doboru krawatu do zestawu granatowy garnitur i biała koszula. nie mam pojecia, mysle nad zakupem granatowego w kwiatki zeby orzywic swoj wyglad. garnitur i koszula sa gładkie

Gość czy ktoś może mi odpowiedzieć
czy na garniturze są jakieś paski? czy gładki oznacza jednolity? to samo dotyczy koszuli. i na jaką okazję przede wszystkim;)

Gość dallas29
gładki garnitur dopasowany idealnie do sylwetki koszula biała gładka z kołnierzem włoskim, buty na cienkiej podeszwie eleganckie bez wzorkow . okazja... Bal z okazji 30 lecia firmy mojego wujostwa

czy idziesz z partnerką czy bez? ja pracuję w branży garniturowej już 10 lat... mimo że z mody wyszło już dobieranie krawata pod kolor sukienki partnerki to uważam, że ślicznie to wygląda kiedy jesteście do siebie dopasowani. Jeśli idziesz sam to dodałabym do tego krawat w kolorze czerwieni, zależy w jakim jesteś wieku, jeśli masz ponad 40 lat to paski na krawacie będą ślicznie odzwierciedlały powagę, jeśli młodszy to dałabym jakąś czerwień połączoną z mozaiką, niekoniecznie kwiatami, lub jakąś czerwień w groszki granatowe lub czerwień mieniącą się z odcieniem granatu. Będzie ślicznie

Gość dallas29
ide z partnerka ona zakłada suknie w czarna w białe groszki, lubie byc dopasowaany:) mam 30 lat

wiec czarno grafitowy z elementami białymi, mogą być groszki, kwadraciki itp. . taki krawat będzie najlepszy do tego zestawienia

Gość gość
oNntLb2G3T5pYBYsbYBiGQr4