Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000

Koleżanki powiedziały mi że....

Polecane posty

Gość 0000000000000000000

nie umiem chodzi na obcasach. ale od początku: mam 15lat i koleżanki z klasy (Nie wiem czy przez złośc czy mówiły szczerze) że nie umiem chodzi w takich butach na obcasie 3-4cm. i tu się zdziwiłam bo oglądałam ię w lustrze i wydawało mi się że umiem... nóg jakoś graślawie nie stawiam, nie przewracam się, idę wyprostowana (ale nie sztywna) a tu takie komentarze... :( nie wiem czy to przez zawiśc (Bo te buty są wydaje mi się bardzo fajne) tak mnie obgadują czy rzeczywiście mają rację... no bo w szkole prawde powiedziwaszy jest bardzo ślisko na płytkach i nie tylko ja się ślizgam... bo są bardzo śliskie pod spodem, ale to mi się zdaje że to tak leciutko tylko, prawie niezauważalnie... już sama nie wiem, głupio mi chodzi w takich butach gdy ktoś mnie obgaduje że nie umiem w nich chodzi.... powiedźcie co o tym sądzicie, błagam...... :(

kurwa czy wy nie macie innych problemów?powinnas sie teraz uczyc a ni pisac o nikomu nie potrzebnych głupotach

Gość vbnbnvbn
pistacja to jest forum DLA WSZYSTKICH a ja już się nauczyłam... swoją drogą nie powinnaś teraz siedzie ze swoim chłoapkiem zamiast tutaj gadać??? ja chce tylko żeby ktoś powiedział co o tym sądzi..

Gość no i tak to.............
Pistacja daj spokój , 15latki maja takie problemy niestety. Myśle, ze 4 cm to nie obcas :D i ze czasami wykrzywi Ci się noga to zasługa własnie tego po czym stapasz:) A tak w ogole czy do szkoły nie lepeij zakladac jakies adidaski i czuc się bardziej komfortowo ? niz nosic przez blisko 7-8 godzin buty na obcasie ?:O Przeciez to ani wygodne ani higieniczne :O

Gość vbnbnvbn
jasne, że tak obcasy tylko na akademiach. i właśnkie tam usłyszałam tam komentarze. nie wiem nie mierzyłam obcasu może ma 3 może 4 może 5cm??? ale na oko koło 4-5.

Gość ugvbkvb
zapytaj się najlepiej mamy albo rodzeństwa jeśli masz, niech oni ocenią czy ładnie w nich chodzisz czy nie. Jak mialam 15 lat też zaczęłam nosić obcasy i wiem, że nie umiałam w nich chodzić, miałam sztywne nogi, czułam się jak na szczudłach. A teraz po 15 latach śmigam na obcasach jak w adidasach. Raczej zatraciłam umiejętność chodzenia na płaskim, bo mi za nisko, lece do tyłu i potykam się o własne nogi. Pochodzisz na obcasach kilka razy do sklepu i nauczysz się ładnie stawiać stopy:) i nie rozumiem dlaczego ktoś krytykuję tą wątpliowść. Czasami wydaje mi się, że siedzą tu same nachlane dewoty

Gość kiedy chodzisz na obcasach
za każdym razem musisz prostować do końca kolano (czego przez niedbałośc nie robimy w adidasach). Poza tym trening czyni mistrza i z czasem na pewno nabierzesz odpowiedniego nawyku podczas chodzenia na obcasach.

Gość vbnbnvbn
dzięki :) na twardej i nie śliskiej powierzchni czuję się w nich bardzo dobrze czuję ale na śliskim korytarzu szkolnym trochę gorzej ale ujdzie. już sama się zaczęłam zastanawia czy źle chodzę jak inni tak mówią...

Gość vbnbnvbn
a jakieś techniczne rady oprócz protego kolana??? jak stawia stopę itp...?? można to jakoś wytłumaczy??? porównam do siebie :) Bardzo proszę :)

Gość vbnbnvbn
hej jesteście??????

Gość 0000000000000000000
hhjjhjhh