Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ga 21

Jaki auto na pierwszy samochod dla kobiety - do 100 tys?

Polecane posty

Gość A ga 21

Pomozcie mi cos doradzic - chce auto nowe, z gwarancja

Gość złtych dolarów czy euro

Gość dlldldllld
Taaaak... kup sobie od razu mercedesa za 100 tys, żebyś miała co tłuc.:(

Gość mam nadzieje ze
te 100 tysiakow to przynajniej w euro :O jak w zlotowkach nie nie moge ci nic doradzic chyba że ze szrotu

Gość hiziorka miziorka22
ja bym Ci odradzala kupic samochod za taie pieniadze jak jestes swiezym kierowca.Bo nie masz jeszcze wprawy w jezdzie. A zeby zaszpoanowac tylko a potem puknac i za naprawe placic kupe kasy to nie oplaca sie. Ale jak cos to ja bym kupila sobie na twoim miejscu audi tt-zajebisty kobiecy, sportowy samochodzik-z 2000 roku mozna wyrwac za 40tys zl. tele ze jest 4 osobowy i z tylu malo miejsca,a raczej dla dzieci albo na torbe,bo dorosly nie wejdzie.ale ja mam i jestem zadowolona, bo jak cos to mamy jeszcze z mezem inne auto.

Gość koza glupia
widzę się tylko w alfie do tego prawdziwy romeo

Gość hahahahahhahahahhahahahhahhau
TOYOTAAAA!!!!!!!!!!

Gość sratattata
jesli to ma byc pierwsze auto to ja bym kupila 3-4 letnie auto --> jest duzo tansze, a w trakcie okresu gwarancji i tak samochod raczej nie powinien sie psuc, wiec to ze masz gwarancje niewiele de facto daje :) jesli chodzi o marke to zalezy co lubisz - ja bym wybrala sobie nie za duze auto, takie sprytne do miasta - honda civic lub audi a3, z wyzszej polki BMW z serii 1 (3letnie mozna kupic za jakies 55tys). Jesli lubisz male autka to moze mini, suzuki swift albo fiat 500? albo vw new beattle... to dosc kobiece auta.. jesli lubisz sportowe to moze audi TT albo opel tigra? natomiast ja bym chciala miec audi a4 avant :)

Floriana>> a ja właśnie gustuje w takich dużych, stabilnych samochodach :) bezpieczniej się czuje bo nogę mam ciężką do gazu :)

Gość antychryst
zdecydowanie duzy-zeby bylo gdzie kosmetyczke trzymac :D i czerwony-ze niby sportowy! :D i najlepiej zeby na kazdym przystanku sie zatrzymywal-wiadomo kobieta zmienna jest i sama nie wie czesto czego chce :P:D:P:D:P