Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adorinka

Spuchięta stopaałaaaaaaa

Polecane posty

mozecie cos poradzic na opuchnieta i strasznie bolącą noge przy stąpaniu;/ nie przypominam sobieabym sie uderzyła,wiec nie wiem skad ten uraz jakies sposoby?oklady, owinąc to czyms....bo chodzic musze i to sporo w pracy;/;/;/

witaj. tez tak mialam , nigdzie sie nie uderzylam , normalnie nic a nic a spuchła mi stopa przy palcach i wiesz co sie okazało ,że niestety ale mam sarkoidoze , ona jest bardzo trudna w diagnozowaniu , poczytaj sobie o niej bo moze masz tez inne objawy które lekcewazysz....

i musze ci powiedziec ze tez sie odchudzalam , wazylam 40kg przy 164 :( i to sa wlasnie zaburzenia energrtyczne stad sarko mnie wzielo ...nigdy zadnego odchudzania!!!

Gość na tym sie znam
w podobny sposob ojawia sie zapalenie ukladu limfatycznego :( to niestety choroba przewlekla i trzeba nauczyc sie z nią zyc, mozna stosowac rozne masci przeciwbolowe itd ale nie wiele to pomaga, koniecznie nalezy nosic skarpety badz rajstopy uciskowe ale zeby takie kupic potrzebujesz diagnozy lekarza w jakim stopniu jest to zapalenie. tAKIE ZAPALENIE MOZE POWSTAC NA SKUTEK NAWET BARDZO DAWNEGO URAZU KTORY NIE ZOSTAL DOBRZE WYLECZONY, OCZYWISCIE GENETYCZNIE ROWNIEZ LAPIEMY TE CHOROBE I UJAWNIA SIE ONA WTEDY KIEDY NAJBARDZIEJ NADWYREZAMY DANĄ KONCZYNE. Polecam drenaz limfatyczny to taki masaz z kilka musisz ich zrobic by mialy efekt ale mozesz isc np dwa razy a potem juz sama tak sie masowac. Taki drenaz pomaga przy kazdym opuchnieciu bez wzgledu na to z jakiego powodu. Cena takiego zabiegu u mnie w miescie to ok 70 zl za jeden ale pomaga. Warto isc choc raz i zobaczyc jak babka to robi a potem samej w domu .

Gość sdadsa
tak to się dzieje przy anoreksji...pokonuj siebie dalej. Może następna będzie druga stopa a może dłoń?