Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okmnbvcxz

Czy moja kobieta może być w ciąży?

Polecane posty

Gość okmnbvcxz

Zaistaniala taka bardzo nie przyjemna sytuacja typu: Podczas uprawiania seksu z moja kobieta niefortunnie pękła prezerwatywa i wszystko zakończyło się wewnątrz. Może być w ciąży, jesli to był dzień po miesiączce i ma nieregularne okresy wahające się od 26 do 32 dni? Miesiączka zaczęła się 8.10 i skończyła 13.10.

Gość istnieje taka możliwośc

miesiaczka trwala 5 dni, plemniki zyja gora 3 doby czyli razem 8. Nie dotrwaja do jajeczkowania, wiec musialby zdarzyc sie cud, zeby z tego ciaza byla

Zalezy ktory dzien cyklu to byl, bo jesli dobrze zrozumialam to dzien po miesiaczce, a dni plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu czy srednio ok. 14 dnia cyklu(pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien miesiaczki)

Gość tak. może byc w ciąży
mnie lekarz powiedział że właściwie potencjalnie każdy dzień cyklu może być płodny.

Gość tak. może byc w ciąży
tak? ja byłam dwa dni po okresie. ósmy dzień. i jestem mama od czterech miesięcy.

Gość okmnbvcxz
a powiedz mi, masz regularny okres? i czy staralas sie o to dziecko?

Gość Ciekawe..
wydaje mi sie ze to maloprawdopodbne, co nieznaczy ze nie mozliwe gdyby sprawdzala sobie temperature codziennie rano mniej wiecej o tej samej porze termometrem rteciowym przez kilka cykli to mniej wiecej moglaby sobie okreslic te dni w ktorych jest ryzyko i te w ktorych potencjalnie ryzyka nie ma, no ale w sumie twoja dziewczyna ma nieregularne wiec nawet nie wiadomo kiedys owulacja u niej wystapi zpstaje ci teraz tylko czekac do przyjscia jej okresu pozniej ewentualnie test

Gość ja znam przypadek
że dziewczyna zaszła w ciąże kochając się w dzień po okresie gdzie lekarz jej mówił ze do 2 dni po okresie ejst pewne że ciązy nei będzie. 2 miała za to duży torbiel na jajniku lekarz powiedział ze choćby chciała to narazie nie zajdzie w ciąże i zaszła :) wszystko się zdazyć może

na prawdę nie ma nic dziwnego w tym, że zachodzi się w ciążę dzień, dwa po okresie, jest tak wtedy, kiedy kobieta ma krótkie cykle

Gość taniek84
mam pytanko.niewiem czy mam sie martwić.otóż uprawialem sex z moja kbieta i oczywiscie nie doszedlem w niej.ale poszedlem sie po stosunku oddaxc mocz umylem sie dokladnie i znowu hop do loznka na sexik.i czy mozliwe ze zostalo mi jeszxcze nasienia gdzies tam zeby moja partnerka zaszla w ciaze?opoznia sie okres juz dwa tygodnie,

Gość magdalenka 79
skoro opóźnia się jej miesiączka dwa tygodnie, to może warto zrobić test ciążowy

Gość aasdmasofmsdigfsfvjsvg
tak. może byc w ciąży napisał: "mnie lekarz powiedział że właściwie potencjalnie każdy dzień cyklu może być płodny." zmień lekarza bo to niedouk. Jeśli i tym razem Twoja dziewczyna miała mieć 26 dniowy cykl to ciąża jest możliwa na styk i przy niesamowitych zbiegach okoliczności. ALe jak najbardziej jest możliwa.