Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna biedna

W którym m-cu są TULIPANY!!!

Polecane posty

Gość Biedna biedna

Dziewczyny proszę o pomoc bo nie mam zielonego pojęcia...kiedy jest sezon na tulipany?Zastanawiam się nad bukietem ... i ciekawe czy nie bede miała problemu żeby je gdzieś znaleść...Pomocy!!!

Gość Biedna biedna
Dziewczyny podnosze pytanie...

Gość .................asasasasasa
chyba maj

ja też chcę z tulipanów a ślubuję pod koniec czerwca - ale myślę że teraz można zamówić kwiaty jak się chce, sprowadzą - popytaj na giełdzie kwiatowej najlepiej :) ja w rezerwie wybrałam lilie jakby tulipki nie wyszły

Gość ogrodniczkaa
najlepiej by bylo zebys skontaktowala sie z ogrodnikiem ktory uprawia tulipany, byc moze jest mozliwosc zamowienia tulipanow na wybrany przez ciebie termin, obecnie istnieja metody pedzenia umozliwiajace otrzymanie kwitnacych tulipanow o dowolnej porze roku :) oczywiscie musisz sie liczyc z tym ze beda troche drozsze.

Gość flor-ogrodniczka
Obecnie tulipany z upraw szklarniowych można dostać przez cały rok - wystarczy poszukać producenta. Okres wegetacji tulipana uprawianego w gruncie przypada na marzec kwiecień (w zależności od pogody). Z doświadczenia mogę dodać, że nie są najlepsze do bukietów gdyż szybko opadają im \'płatki\'. Pozdrawiam!

Gość patryskaryska
tulipany sa dostepne cały rok.i czesto robiłam z nich wiązanki ślubne.trzymaja sie dobrze i nigdy nie zdarzyło sie zeby opadły im płatki,.pozdrawiam.

Gość patryskaryska
a moze łaczone? lilie też są śliczne. u mnie bukiety sa od 80zł pozdrawiam i zaprasam www.angel.ecom.net.pl

a lilie z tulipanami - oba jasne białe lub ecru plus zielone dodatki by się komponowały? w sumie zawsze marzyłam o tulipanach ale myślę że do mojej sukni bardziej lilie pasują... są lilie ecru?

Gość patryskaryska
tak sa ecru lilie tylko zeby sie bukiet nie zlał z sukienką

mogę prosić jakiegoś maila? podesłałabym zdjęcie sukni i kilka fotek bukietów które mi chodzą po głowie :) każda dobra rada w cenie

Gość Biedna biedna
Dzieki dziewczynki :) Dopiero do kompa zasiadłam...Ja mam ślub w maju więc mam szansę na bezproblemowe znalezienie kwiatów.Ja bede miała białą sukienke...no i nie bardzo wiem jak z tym bukietem.Bo białe róze odpadają-zleją się z sukienką,różowe bukieciki są słodkie-ale jakoś do mnie nie pasuje róż,czerwone i pozostałe kolory odpadają...Nie chce też żadnych zielonych krzaków w bukeice...Więc pozostają tulipany http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Tulipany/index.html badz calie http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Kalie/index.html :)

mam kilka fajnych bukietów tulipanów - w tym swojego faworyta jak dasz e-mail to Cu wyślę bo nie chce mi sie juz wrzucac na fotoshacka

Gość Biedna biedna
Broneczka jeśli możesz prześlij mi proszę te fotki ania8412@vp.pl z góry dziekuje :)

Gość Biedna biednaa
Broneczka wiem że nie siedzisz tutaj ciągle,ale jak znajdziesz czas...prześlij mi proszę te fotki :D ania8412@vp.pl