Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 15, 2008 telefonu Samsung X640 w erze piszą ze jest błąd ponieważ taki telefon nie występuje w ofercie ery :O chciałam go oddać mamie która ma starą ciężką cegłę nokii pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 15, 2008 proszę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a obciagasz z polykiem Napisano Październik 16, 2008 ??? jesli tak to powiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 ok mów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a obciagasz z polykiem Napisano Październik 16, 2008 http://pl.samsungmobile.com/supports/configurephone/configurePhoneSettingLanding.do?phone_model=SGH-X640 na stronie samsunga masz konfiguracje, tylko jak zwykle pewnie linka obetnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 dzięki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co nie dziala Napisano Październik 16, 2008 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 ściągam to do telefonu i nadal brak dostępu do sieci :( napisałam maila do kogoś z samsunga a WP odpisała mi ze nie może wysłać tego maila kurwa! nic mi nie chce zadziałać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co nie dziala Napisano Październik 16, 2008 Po pierwsze nie wiem czy to jest abonament czy to tak tak. W abonamencie nie wiem jak jest ale w tak taku domyślnie internet i mmsy sa wyłaczone. Należy wtedy zalogować się na stronie ery i włączyć sobie te opcje. A program do poczty , to kto to wie , może jest żle skonfigurowany:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 to jest tak tak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 - oznaczono telefony spoza oferty Era, konsultanci obsługujący Klientów mają ograniczony dostęp do informacji dotyczących telefonów zaznaczonych tym symbolem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co nie dziala Napisano Październik 16, 2008 no i co z tego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 tego modelu nie da się skonfigurować za chiny to z tego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co nie dziala Napisano Październik 16, 2008 wszystko da się skonfigurowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 jak? :( wchodzę na stronę ery, robię po kolei wszystko według wskazówek i kicha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co nie dziala Napisano Październik 16, 2008 ale juz mi się nie chce siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 up :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 podniosę :O moze ktoś mi pomoze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach