Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe..

Czy mozliwe ze zaszlam w ciaze?

Polecane posty

Gość Ciekawe..

sorki ze zakladam ten topik, pewnie juz macie dosc tych tematow ale jakos nikt nie chce ze mna pogadac a dzisiaj jakos tego potrzebuje, moze w skrocie opowiem wam mniej wiecej o co chodzi, no wiec: w dzien poprzedzajacy owulacje i w czasie owulacji wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia, coprawda zdazyl wyjsc ale to chyba cufalem naprawde, ale na czlonku juz duzo przed jak i pozniej znajdowalo sie sporo tego sluzu preejakulatu.. w sumie to nie zastanawialabym sie nad tym czy zaszlam czy nie gdyby nie to ze to byly najbardziej plodne dni ( skad wiem? mierze codziennie temperature ) i ze kluja mnie jajniki chociaz nigdy wczesniej tak nie mialam, nie wspomne juz o tym ze jestem palaczem i od wczoraj poprostu mnie od tego odrzuca jest mi poprostu po nich nie dobrze, no ale to znowu moze byc efekt czegos innego. Piersi mnie bola, ale w sumie to tym sie nie przejmuje, sutki za to mnie swedza i pojawily mi sie na piersiach zyły i wlasciwie w tamtych mniejscach gdzie wystepuja mnie bola, nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z ciaza. @ mam dostac za jakies 8-9 dni Jak myslicie? jest szansa?

Gość Ciekawe..
acha co do jajnikow to mam wrazenie ze teraz pobolewa mnie lewy, a jeszcze niedawno pobolewal mnie prawy

Gość Eeeej
ale dlaczego uprawialiscie seks bez zabezpieczenia? Ile macie lat?

Gość a co to jest preejakulat
bauahahahahahahahahahahaha

Gość Ciekawe..
plyn ktory wydziela sie w czasie podniecenia u mezczyzny w ktorym moga wystepowac plemniki a nie musza mamy wystarczajaco duzo lat pytam tylko czy mozliwe jest bym byla w ciazy, bo nie powiem chcialabym :) moj facet tez by chcial chociaz wolalby po slubie, no a ze slub w przyszlym roku to dzidzia pozmienialaby nam plany inaczej przyspieszyla

Gość Eeeej
Wystarczająco dużo? Zabrzmiałaś jak zestresowana nastolatka! Dorosła osoba chyba nie musi się pytać czy jest w ciąży do tego na FORUM? To ty kolezanko nie wiesz kiedy jest największe prawdopodobieństwa zajścia w ciąze?

Gość Ciekawe..
wiem kiedy mam najbardziej plodne dni, nie chce wysluchiwac od was jaka to ja jestem nieodpowiedzialna bo wiedzialam na co sie pisze, pozatym po rozmowie z chlopakiem stwierdzilismy ze kochamy sie bez zabezpieczenia ale narazie bez finiszu we mnie, jezeli wpadka by byla to nic by sie takiego nie stalo tylko slub musielibysmy przyspieszyc i tyle. Chcialabym zajsc w ciaze i on o tym dobrze wie, pozatym sam bylby szczesliwy faktem ze moze zostac ojcem. Ustalilismy ze po slubie juz nam wszystko jedno i kochamy sie do konca :)

Gość Ciekawe..
nie jestem zestresowana to po pierwsze :) kto powiedzial ze dorosla osoba niemoze sie pytac na forum czy jest w ciazy? chce poznac wasze opinie poprostu

Gość Eeeej
Spokojnie, bez nerwacji ;) chyba Ci zazdroszczę, bo sama chciałabym mieć juz dzidzie, ale nie mamy ku temu odpowiednich warunków jeszcze...

Gość Eeeej
Odpowiedź na Twoje pytanie: możesz być w ciazy.

Gość Ciekawe..
dziekuje :) przepraszam ze sie troche unioslam ale przyzwyczilam sie do wsibskich komentarzy na tym forum, a ja chcialam poprostu porozmawiac :)

Gość Eeeej
Oj tam, ja tez cos nerwowa dzisiaj jestem :) nigdy nie jestem niemiła dla forumowiczów, chyba ze mam do czynienia z jakimiś dupkami, zboczuchami itp.

Gość Ciekawe..
nie no zdaza sie :) kazdy ma czasem słabszy dzien :)

Gość mfigielek
Dziewczyny, a co o tym myślicie: Jestem w 26 dc. Moja temp dzisiaj była 36,65. Od 15 dc miałam cały czas 36.7. Od 18 dc miałam typowo płodny śluz, aż do wczoraj. Zawsze mierzę o 6.30 rano tym samym termometrem. Wczoraj nawet zmierzyłam 2 razy, o 6.30 i miałam 36.75 a godzinę poźniej 36,9. Z kąd ten skok? Już myślałam, że to skok owulacyjny, ale po dzisiejszej temp zrezygnowałam. Piszę to w pesymistycznym nastroju, bo staramy się o dzidzię i celowaliśmy w tych dniach, ale trochę sie z tą temp pogubiłam... Zawsze miałam regularne cykle 29-31 dniowe. Tylko raz w sierpniu mi się wydłużył, ale to chyba z powodu wyjazdu nad morze, gdzie byłam 2 tyg/ Wtedy trwał 41 dni. We wrześniu bbył już prawidłowy (29 dni)Pomóżcie rozwiązać mi ten problem o co tu w tym wszystkim chodzi.

Gość Eeeej
Ja sie nie wypowiadam, najlepiej jakbyś spytała ginekologa.

Gość Ciekawe..
bo mierzy sie temke tylko i wylacznie po przebudzeniu sie, termometr powinnas miec przy lozku zeby nawet po niego nie wstawac, nie mierzy sie temkpi rano a pozniej jeszcze za godzine bo to normalne ze wzrosnie, wedlug mnie to ty mialas cykl bez owulacyjny bo skoku tam nie widze

Gość Ciekawe..
bede tu zerkac co jakis czas i zdawac relacje :)

Gość Ciekawe..
cieniu zmeczona jestem a spalam tyle godzin... polozylam sie wczoraj juz o 18 zasnelam obudzilam sie ok 23 zjadlam cos zrobilo mi sie nie dobrze poszlam spac dalej i wstalam dzis o 9 rano na dodatek budzik mnie obudzil i dalej bylam nie wyspana Nie mam czym byc zmeczona.. jej moze ja jednak jestem w ciazy :)

Gość fiołek9111111
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest biały i sie nie klei ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym? a moze infekcja... ;/? gdy polzialam był taki kwaśny ;/ wiem glupia ejstem ze to lize ale musialam sprawdzc czemu jest taki biały i nieklejący ;/

Gość ejbisi
Są 2 opcje: 1) rzeczywiście jesteś w ciąży czego Ci życzę jesli tego pragniesz 2) naczytałaś się o objawach ciąży i się sama nakręciłaś i wszędzie widzisz objawy co mi się wydaje bardziej prawdopodobne. Ja kilkadziesiąt razy się kochałam w ten sposób co ty i nie zaszłam.

Gość fiołek9111111
no a co ze mna???

Gość fiołek911111
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest biały i sie nie klei ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym? a moze infekcja... ;/? gdy polzialam był taki kwaśny ;/ wiem glupia ejstem ze to lize ale musialam sprawdzc czemu jest taki biały i nieklejący ;/

już chyba z 3 raz to czytam:O:O to, że śluz jest kwaśny to nic nadzwyczajnego. A odpowiedzi na jakie pytanie oczekujesz?

Gość fiołek91111111
dlaczego mam taki sluz... i czy to jest zwiazane z tym ze moge dostac okres? powinnam dostac w czwartek 23.10.2008 ;] i czemu on jest taki białawy kwasny i sie nie ciagnie?

w różnych fazach cyklu śluz jest różny. U każdej kobiety wygląda inaczej. Czasem jest go dużo, czasem się ciągnie, czasem jest lepki, a czasem prawie w ogóle go nie ma. Jeżeli nie swędzi, nie piecze i nie ma brzydkiego zapachu to nie ma czym się martwić

Gość fiołek91111111
no ok dziekuje ;** do Sun.... pisalam na innych bo nikt mi nie odpisywal wiec szukalam topiku w ktorym odpisza ;]

Gość Ciekawe..
no wlasnie nie czytalam nic o objawach, znaczy sie wiem jakie sa bo kiedys mnie ten temat bardzo interesowal, wiem tez ze nie wystepuja one tak szybko caly czas mowie sobie a moze cos w powietrzu wisi a moze pogoda tak na mnie wplywa, martwie sie jedynie tymi jajnikami bo jesli w ciazy nie jestem to mozliwe ze mam torbiela, wiec jak dostane @ to pojde do lekarza Wiesz ja tez kochalam sie bez zabezpieczenia przez dluzszy czas ale nigdy w dni plodne a juz napewno nie w dzien owulacji, zobaczymy :) zostalo mi jakies 5 -7 dni :) wtedy wszystko sie okaze:) narazie nie mysle zbytnio o tym ze moge byc w ciazy, szanse jako takie sa nie moge byc w koncu pewna ze nie jestem prawda? bo zdaza sie tak ze wlasnie w ten sposob sie zajdzie, zobaczymy :)

Gość agatka8675876587
witajce! nie chce zakladac nowego watku, z zapytaniem....Czy po stosunku przerywanym ewentualne zarzycie 2 tabletek antykonc. moze byc skuteczna metoda antyk? dodam, ze mialam roczna przerwe w zazywaniu pigulek...do wytrysku nie doszlo i byl to moj 5 dzien cyklu...