Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze młoda

starzenie się

Polecane posty

Gość zawsze młoda

Wiem, że to może śmieszne, ale..... Myslę sobie, że za ileś tam lat - ja będę taką atrakcyjną starszą panią, zadbaną, elegancką - a on takim starym dziadem...... i jak tu się z kimś wiązać.....

Gość zawsze młoda
Żeby się nikt nie gorszył - to taki problem pół-żartem, ale tylko "pół" :-)

Gość a niektórzy
Niektórzy mężczyźni przystojnieją z wiekiem, a ponadto niektóre kobiety na odwrót :] Więc nie bądź taka pewna :P

Gość gość
Ja namawiam męża na wyjazd do kliniki La Fuente coś podobnego do spa, sanatorium. Już dawno planuję zająć się sobą, bo lata lecą, ale czasu jak zawsze brakuje, teraz wakacje, spotkania z rodziną, znajomymi, ale jesienią będzie już spokojniej więc może uda się wybrać na taki kilkudniowy wyjazd.

Gość gość
Ja też planuję się za siebie wziąć, taki wyjazd to by było coś. Zaczęłam od dodawania warzw do każdego posiłku i kupiłam sobie lepsze kremy ujędrniające, ale wiem, że ssamo to nie wystarczy.

Gość gość
To nic nie da, może na trochę. Nie łudź się.Nikt jeszcze nie wymyślił cudownego eliksiru młodości, po którym już zawsze będziesz jędrna i twój mąż. To wyrzucanie pieniędzy w błoto. Nikt na zawsze nie będzie młody. Każdy zmierza w tę sama stronę..

Gość gość
Zdaję sobie z tego sprawę, że nikt nie wymyślił. Te zabiegi nie uczynią ze Mnie na nowo osiemnastoletniej dziewczyny, ale pomoga w łagodny sposób obejść się ze skutkami starzenia.

Gość gość
i tak będziesz stara, a czy łagodnie , czas pokaże

Gość gość
kobieta wstaje rano z łóżka, całkiem naga staje przed lustrem i widzi: podkrążone, opuchnięte oczy, zmarszczki na całej twarzy, obwisłe piersi, wystający brzuch, pomarszczoną zwisającą skórę na całym ciele... patrzy, ogląda... potem obraca się i na widok męża, który jeszcze śpi myśli sobie: "dobrze mu tak, staremu dziadowi":)

Gość gość
No złagodzić ten proces można, teraz już powstają specjalne ośrodki które się w tym specjalizują. ostatnio coś słyszałam o la fuente, ale nie wiem dokładnie na czym to polega.

Gość gość
wole mlodych

Gość gość
mam przystojnych kolegow

Gość gość
Starzenie się jest zupełnie naturalnym procesem, zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. A jeśli nie chcesz, aby twój partner był "starym dziadem" to mu na to nie pozwól. Wspólnie dbajcie o odpowiednią dietę, wspólnie uprawiajcie sport, wspólnie wybierzcie się do spa czy kliniki antystarzeniowej - spędzanie razem fantastycznie umacnia związek, a przy okazji można zadbać o ciało i ducha, również z myślą o przyszłości.

Gość gość
a jaki mlody chcialby ladowac w stara rozklapioche

Gość gość
My z mężem właśnie wspólnie dbamy o siebie, trzymamy dietę, ćwiczymy, a w tym roku pierwszy raz wybieramy się na taki turnus antiaging;)

Gość gość
w..aj stary *****czu w sukmance :D

Gość gość
niektórym już nic nie pomoże :D ,gdyby nie ta podłosć, chamstwo itd