Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaa

czy przystojny facet może zakochać się w przeciętnej kobiecie?

Polecane posty

Gość małaaaaaaa

Niby się mówi, że miłość jest ślepa, ale z drugiej strony słyszałam kiedyś, że ładni ludzie wiążą się z innymi ładnymi ludźmi. No właśnie... Jest facet, śliczny jak Apollo. i jestem ja, podobno niebrzydka, wiele osób twierdzi, że nawet ładna ale jakaś taka przeciętna Nie wyglądam jak modelka, nie mam nóg do szyi, jestem niska, w sumie nie wyróżniam się niczym szczególnym A on- wysoki, przystojny, kobiety miękną na jego widok. Z niewiadomych dla mnie przyczyn zwrócił na mnie swoją uwagę. A ja zamiast się cieszyć zastanawiam się czemu i doszukuję się w tym jakiegoś podstępu... Tym bardzie, że jego ostatnia laska wyglądała jak okładki jakiegoś pisma...

Weź podskocz do jego poziomu. Mnie pewności siebie to właśnie Apollo nauczył.:) Jak go \"wyrwałam\" ważyłam 67 kilo przy 173 wzrostu, więc byłam beczka. Makijaż robiłam okazyjnie, ciuchy nosiłam takie jakieś zwykłe... Ale jak już byłam z nim to chciałam mu dorównać = solarium, fryzjer, kosmetyczka, dieta (10 kilo w dół), nowy styl. Zmieniłam się o 180 stopni. Ale zakochał się we mnie jak jeszcze byłam pasztetem.. Mówił, że zawsze byłam piękna... Miłośc jest ślepa.

Gość lisek_tygrysek
to jest bardzo mozliwe bo z gory wiadomo ze pociaga go cos wiecej niz wyglad a to moim zdaniem o wiele wazniejsze:)

Gość małaaaaaaa
ja w sumie jestem szczupła, dbam o siebie, chodzę na siłownie, maluję się, ubieram dość kobieco, farbuje włosy ale nie zmienia to faktu, że nie jestem potencjalną kandydatką na MISS POLONIA:(

Gość prawda jest takaże faceci
niestety ale lubią lalki barbie,nikt mi nie powie,że tak nie jest,moga się tu panowie bronić,z doświadczenia wiem ,ze tak jest zarówno ci wykształceni na wysokich stanowiskach jak i ci normalni robotnicy,tylko niektórzy sie kryją,ale każdy u swego boku chce miec tą pekna tak jak i piękne auto aby robić wrazenie na kobiecie

Gość lisek_tygrysek
Nie masz nic do stracenia!:) bierz zycie garsciami:):)

tak napewno jesteś przystojny i napewno zakochałbys sie w przecietnej ,to takich jest pełno na naszych ulicach,to czemu sie nie zakochałes?

Gość narzeczony mojej
kumpeli zakochal sie z otylej, oblesnej babie teraz maja dziecko on wysoki naprawde przystojny koles - ale debil i pijak

Czy ładna dziewczyna może zakochać się nieśmiałym i przeciętnym chłopaku ? Zakochalabym się. Nawet w brzydkim mogłabym, gdyby był taki jak mój 'dupek'. :*

Gość lisek_tygrysek
Tylko prawda jest taka ze kazdy inaczej odbiera piekno... de gustibus non es disputantum....Chyba jednak nie kazdy facet chce miec barbie przy swym boku jakos nie moge sie z tym zgosdzic

W tym kraju jest mnóstwo ładnych kobiet i tyle samo obleśnych mężczyzn. Dlatego związek: Apollo + damski odpowiednik Hefajstosa sporadycznie widujemy na naszych ulicach. Ale jest to możliwe.

no to jaki problem,na ulicach pełno takich kobiet,w marketach wszędzie gdzie człowie nie patrzy same przeciętne osoby,tych lalek barbie jest naprawde mało,czasem tak patrze na ulicach kto chodzi i wszyscy tacy są przeciętni,więc jak idzie taka zadbana kobieta każdy patrzy na nią a na taka przeciętna nikt bo jest ich cała masa

to czy duzo ładnych jest kobiet temat do dłuższego pisania,ja mysle że duzo jest zrobionych a nie ładnych,masa tapety,solarium,chodzące dopalacze,które po zrobieniu są ładne ,ale tych naprawde ładnych jest mało

Gość przeciętna 40-tka
mój facet się zakochał i jesteśmy już 18 lat po ślubie

Bo lalka Barbie więcej odsłania niż zakrywa, jej celem jest wzbudzać sensjację. Normalne dziewczyny mają to samo do pokazania, albo nawet wiecej, ale nie czują potrzeby eksponowania atutów.

Gość małaaaaaaa
ale czy żeby dziewczyna była zadbana musi wyglądać jak lalka barbie?

no tak to będzie w czym wybierać:)

Gość dziewczyna_dupka .
łykam nasienie ,lubie anal jestem ninfomanką

nie musi wyglądać jak barbie i robić się na nia,ale niektóry maja urode lakowatą i do tego sa zadbane i takie osoby robią spore wrazenie

Gość lisek_tygrysek
Oytanie stare jak swiat co lepsze ?to co mozna dotknac czy to co trzeba zdobyc i jest niedostepne dla wszystkich? jak myslicie?