Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaa

czy przystojny facet może zakochać się w przeciętnej kobiecie?

Polecane posty

Gość prawda jest takaże faceci
co do tych zwykłych dziewczyn mam okazje z nimi obcować i są fajnymi koleżankami do pogadania,ale uroda przeciętna bardzo i zero gustu w czym kolwiek,ubiór masakra,włosy nigdy nie zrobione,zero makijazu delikatnego,zero perfum,zero kobiecości w tych osobach,nawet w rozmowie mało jakies kokieteryjne

czy to co trzeba zdobyc i jest niedostepne dla wszystkich? } Czyli jest to niewiadome. Ja osobiście jestem pragmatykiem, staram się nie podążać za ułudą. "niedostepne dla wszystkich" ? Co to takiego.. koniec wszechświata ? Boskość ?

a najlepsze jest to ze jak wejdzie taka ładna dziewczyna i one to widzą to zaraz obgadują i patrza sie z awiścia

Gość dziewczyna_dupka .
dodam jeszcze ,ze uwielbiam nasienie sąsiada

--> prawda jest takaże faceci Ooops.. po twoim ostatnim poście sorry że się odezwałem do cię (bez względu na płeć). I nie odzywaj się do mnie. :o

że co???napisana została tylko prawda jak to wygląda i co słysze w pracy jak taka ładna osoba wejdzie to obgadują także głowa pęka nienawidze czegoś takiego no sorry

Napisałaś tz trzecią prawdę, czyli "goowno prawda". I chodziło mi o post z 23:22 i naprawdę ignoruj moje posty.

napisałam prawde:),przykre ale prawdziwe,ale każdy ma własne zdanie i tyle,ja dbam o siebie bardzo i jestem bardzo zadbana i widze czasem jak ludzie sie patrzą i zazdroszczą,nieznosze tego,albo jak obgaduja za plecami,a barbie to chyba w blondzie jest:)

Brzydka dziewczyna nie miałaby u mnie szans ale jeżeli przeciętna dziewczyna to nie jest taka umalowana i farbowana barbie to wolę przeciętną. Zresztą ładna dziewczyna jest zdradziecka

hm,,, kwestia gustu i tyle

Gość byledopiatku
Bzdura!!! Każdemy chłopakowi podobają się laski które poprostu są zadbane, sle równocześnie skromne.... najważniejsze... jest wiele aspektów, którymi się kierujemy i na ocenę składa się suma. Panienka może piękna jeżeli jest niska, ma mały biust czy kilka kilo za dużo. Jeżeli się czesto uśmiechasz to już masz 95% sukcesu. A reszta to sprawa gustu ja lubię niskie brunetki z szarymi oczami, ale teraz umawiam się ze sredniego wzrostu szatynką i z pięknym uśmiechem