Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berenka

Przepiekna suknia - Zapraszam do oceny jak i zakupu

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
tak szczerze to mi sie nie podoba. ale plus za fantazje, widac ze jest to cos innego byc moze nawet twoj wlasny projekt. Tak podejrzewam.

Gość alalalbamba
jak dla mnie za dużo falbanek, nie założyłabym ale jeśli ktoś lubi to czemu nie

Gość ovgv
no niestety wszystkie te skukienki są brzydkie:( takie jak dla wesołego klubu wampirów. Czegoś w nich brak, smaku, klasy i elegancji, za dużo poszarpanych elementów, jak po napadzie dzikiego zwierza. kolory też są kiepskie. na siłę ktoś się starał stworzyć oryginalne projekty, wyszło nieładnie

Gość mljlhkhkgg
mi się podoba ta zwykła zielona z brązowa falbanką :) ostatecznie tez ta obok biało-niebieska mogłaby być. ta co do kupienia bez klasy jak dla mnie

Gość kasiakasiakas
nie przepiękna tylko okropna........wszystki brzydkie nijakie i zero szyku klasy wyrazu

Gość a mnie się podobają
a nawet bardzo. Te dwie pierwsze czyli zielono czarna i niebiesko-biało-czarna. Ostatnio szukałam kreacji na wesele właśnie czegoś w tym stylu. Gdybym wczesniej je zobaczyla to napewno zastanowiłabym sie nad zakupem

hej :) dzieki za opinie i te pozytywne i negatywne aktualnie pracuje nad czyms troszke innym,wiec moze Wam sie spodoba :) - tak,to moje projekty

aa ! i te projekty nie sa stwarzane na sile (na sile by byly orginalane,czy jak to tam) po prostu szyje z tego,co aktualnie mam w pracowni i to efekty, z gory wiadomo,ze nie sa to kiecki dla kazdego, ze beda miec zwolennikow , jak i przeciwnikow, chyba z natury nie lubie szyc komercyjnie i zapewne dlatego takie roznice w opiniach, ale to dobrze w sumie :)

Gość milena gr
fajne projekty

Gość mi sie podoba
chcialabym taka czarno-turkusowa:)

Gość hajlabajla
"biust - najlepiej miseczki A, B ,C ." Sukienki urocze :) Mi się widzi ta czarna z krawatem. Tylko że rozmiaru biustu nie określa sama tylko miseczka A,B czy C :/

witam :) ta czarna z krawatem,to ma okreslony biust w cm, a tam gdzie podane sa miseczki,to raczej kremowa z krawatem w pasy, a podane sa miseczki od A do E bodajze, czyli w obwodzie od ok 80cm do 100cm a moze i troszke wiecej, ciezko bylo mi to dokladnie wymierzyc

aa - to chyba chodzilo o czarna z kanarkowa zielenia koronki, ona krawata nie posiada :) - i tam najlepiej eksponuje biust od ok72cm do ok90cm mniej wiecej pzdr :)

Gość nie podoba mi się nietety...
:(

Gość nie dla mnie
niestety nie podoba mi sie

Gość cfffffffffff
Mi sie bardzo podoba:)