Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia 29

Schudłam bez jojo!!!!

Polecane posty

Gość julka 29
Powiem coś co odkryłam ostatnio-tylko ktoś kto bardzo chce może schudnąć!!!!Najważniejsza jest samodyscyplina, ciężka i regularna , systematyczna praca!! Większość osób myśli ,że schudnie szybko, bez wysiłku a co najważniejsze myśli,że powróci do dawnego obżerania się i nie przytyje!!! Tak taka jest mentalność większości osób, które jeszcze nie schudły, mają efekt jojo,albo psioczą na produkty!! Problem tkwi w nich i ich głowie! Trzeba mieć świadomość iż dieta to pewien określony styl życia i żywienia do końca życia!!Jeśli ktoś myśli iż gwiazdy telewizyjne albo ktoś kto jest szczupły, nie dba o siebie i obżera się niezdrowymi i tłustymi rzeczami ,a mówi wam że nie ćwiczy i nie dba o dietę-czyli to co je-a wy w to wierzycie to jesteście naiwni!!! Tylko zdrowy styl życia pełen ruchu, sportu i mądrego żywienia zapewni trwałą i piękną sylwetkę na wieki!!! buziaki

Gość szczupła1979
Idzie wiosna i pewnie chceci eładnie wygladac!!!A tu wałeczki, tłuszczyk się wylewa.....efekt jojo was dopada, ja pomoge kazdemu pięknie schudnać bez wyrzecen... www.odchudzamskutecznie.pl

Gość szczupła1979
jak dlugo sie odchudzasz? jaki masz efekt? kolezanka Ci mowi,ze to zle? a podala Ci propozycje pomocy?nie masz energii? schudnij@hotmail.com gg6102608