Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Na świecie rośnie liczba głodujących.

Polecane posty

Głodujący - osoba żyjąca za mniej niż 1 USD dziennie. W zeszłym roku takich osób było na świecie 800 milionów. W tym roku według szefa FAO (Organizacja do spraw Żywności i Rolnioctwa) takich osób jest już 923 miliony. Ponad to, ONZ jest zdania że za rok będzie już ich milion. Sytuacja dramatycznie się pogarsza, głównie za sprawą światowego kryzysu gospodarczego. Rząd USA przeznaczył 700 miliardów USD na rzecz wykupienia długów amerykańskich banków, lecz wiadomo już że to zbyt mała suma aby powstrzymać rozwój kryzysu. Potrzeba co najmniej 2,5 biliona USD.

Gość Gdyby była na świecie
równowaga to tyle odchudzających się osób by nie było.

Warkoczu, jestem bezrobotnym ale jak znajdę pracę i będe miał źródło dochodów to z chęcią ci pomogę.

Rozsyłam, roznoszę i telefonuję...mam nadzieję że coś znajdę. Trochę utrudnia mi to fakt że na weekendzie studiuję i nie mogę wtedy pracować - już dwa razy z tego powodu nie zostałem przyjęty.

Floruś, a myslales o MC Donaldzie - serio mówie - moj siostrzeniec tam pracuje - dopasowuja godziny pracownikom - on np robi tylko w weekendy na nocki :) Przynajmniej na początek - każdy od czegoś zaczynał przeciez.

Możecie też pomóc za darmo, np. wchodząc na stronę www.pajacyk.pl i klikając w Pajacyka. W ten sposób pomagacie karmić głodne dzieci.

Gość askftyh
ah te wiadomości na wp

Rzeczywiście - Sztuczne Serce też jest ważne. Zupełnie nie wiedziałem o tej stronie.

Manius - przez Ciebi musze usta przysłaniać - bo się mnie gęba rozdziawia do śmiania :D a mam tak betoniare ustawiona, ze powinnam miec kamienna twarz :o

nie to ja inaczej:o kładzie się kupę na środku stołu wszyscy obecni siadają dookoła i opierają się brodami o rant stołu prowadzący zabawę przyphierdala deską w kupę :classic_cool:🖐️

Gość gość
Na świecie rośnie, ale i w Polsce też. My z koleżanką od dłuższego czasu nie mamy prawie co jeść. Koleżanka cierpi na niedożywienie. Ja chodzę cały dzień głodna. Wczoraj gdy się w******a.m w******a.m kalafior z garnka na podłogę, a potem z koleżanką zbierałyśmy go z powrotem na talerz. :O