Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta*

oczyszczanie twarzy, wągry, zaskórniki-domowe sposoby

Polecane posty

Gość Afrodyta*

Powiedzcie czy macie jakies domowe sposoby na oczyszczanie twarzy. Ja mam "ładną buzie" w sensie ze skora wygląda dobrze ale z bardzo bliska pod swiatło to widze jak sie roi od zaskornikow w okolicach nosa, ust i czoła-takie wagry pod skórą ktorych niesttety nie ruszam bo jak powyciskam to mnie wkurza zaczerwienienie a tak nie widac nic.Wiem jak to brzmi dlatego doradzcie dziewczyny cos co moge sama w domu zrobic.Słyszałam o "parówce z rumianaka" ze jak zmiekcze skore to prędzej wyjdą na wierzch i tylko delikatnie je (jednak) powyciskam. Osobiscie polecam na wszelkie dolegliwosci skory twarzy (poczawszy od wagrow, tradzikow, syfkow itp) żel Aloesowy z firmy Cukari (nie wiem czy tak to sie pisze)-rewela

Gość mumiiiinkaa
nie wyciskaj, zmasakrujesz twarz!!! Przerabiałam to. Mam teraz blizny, popękane naczynka. Nie jest fatalnie, ale po co to. Idz do kosmetyczko, są zabiegi za 45 złotych, peelingii migdałowe coś pomogą.z twarza trzeba delikatnie, a nie wbijac pazury, ran sobie narobisz

Gość Afrodyta*
ponic jak raz zrobie oczyszczaie twarzy u kosmetyczki to za chwile znowu trzeba chce cos sama w domu zrobic, a maseczka migdałowa pomaga?