Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxannella

Kiedy mój chłopak robi mi minetkę drżą mi nogi .

Polecane posty

Gość Roxannella

Uważacie , że to normalne ? Nie mogę nad tym zapanować .

Gość cotomabyć
Ktoś sie pode mnie podszywa ?!!!! Pytałam poważnie !

Gość Roxannella
... i matka i psem

Gość Roxannella
Cotomabyć-----> spie-rda-laj z mojego tematu !! Ja tu mam problemy ! A ty sie podszywsz i mnie udajesz !!

Gość tu na kafe też
:D

Gość Roxannella
won z topiku! podszywacze bo jak nie to się rozkraczę i pobawię się łechtaczką - to się może skończyć sr_aczką bo mi wciąż uda latają gdy mą ci_pkę pocierają

Gość Roxannella
ale mi sie zaj_ebisc_ie zrymowało ;DD

Roxannella, minetka bardzo silnie oddziaływuje na układ nerwowy, więc nic dziwnego jeżeli drżysz lub drżą ci nogi. Spotkałem się na tym forum z przypadkami dwóch kobiet (nie pamiętam loginów) z których jedna mówiła że w trakcie orgazmu traci przytomność, a druga - że wywraca gałki oczne.

Gość SSSSSSSatan
Roxanello - ta prawdziwa ! Jak drżą ci nogi to znaczy , że jest ci już tak dobrze , że tracisz panowanie nad sobą . Nie myśl wtedy o nogach . Skub się na tym jak jest ci dobrze . Dużo dziewczyn tak ma , a mężczyzn strasznie to kręci . Moja kobietka też cała drży przed orgazmem i do tego krzyczy , a mnie to podnieca . Baaaardzo !

Gość Roxannella
ale mi te nogi nie drżą tak normalnie one po prostu aż wierzgają jak u konia. Ostatnio wybiłam chłopakowi dwa zęby podczas naszych igraszek. To chyba juz nie jest normalne, nie?

Gość 123jamaja123
to normalne ze ci drza, ja mam tak samo:P

Gość KWIATUSZEK 18
No , mi też drżą nogi ja mój chłopak mnie tam liże . To normalne , bo łechtaczka jest mocno unerwiona i datego bardzo wrażliwa .

Gość hytrfg
O Boże , żebyś ty widziała jak ja szaleję jak dochodzę !!!!!! Mój facet musi mnie normalnie siłą trzymać , żebym z łóżka nie spadła . Czasami też ściskam wtedy uda i musi mi je mocno trzymać rozszerzone , żeby mieć dostęp do ... muszelki .

Gość RASMUSSSS
No to su per!!!! Chociaż nie jesteś zimna jak szwedka . Ja się z takimi kochałem jak byłem w szwecji i uważam , że polki są o wiele lepsze w łóżku .Mają chociaż jakieś emocje .Szwedki to tylko : o tak . o tak , jeszcze , fuck my , itp. a prawdziwych emocji wcale . Jak dziewczyna drży i w ogóle nie panuje nad ciałem , to wiadomo , że na pewno ma orgazm .

Gość ruda małpaaaaaaa
też mam ten 'problem' chociaż ja bym tego problemem nie nazwała ;) i ja w dodatku kręcę biodrami góra dół, aż facet musi mnie trzymać

To wszystko OK. Jeśli by nie drżały to minetka do poprawki a jesli nie pomaga to trzeba ratowac sie normalnym bzykaniem :-) A czemu drżące nogi to dla Ciebie problem?? Przeciez to podobno o to chodzi i kobiety to lubia :-))

Gość lollipop32
Uwielbiam sie seksić z takimi gorącymi babeczkami . Co to za przyjemność pieścić laseczkę , która nie okazuje emocji . A tak to od razu wiadomo ,że robisz jej dobrze .

Gość lollipop32
a najbardziej lubie jak jakiś wielki kutas wjeżdza mi w dupe zaraz po wysraniu a potem wylizuje go dokladnie, wtedy łokcie mi graja mazurek dąbrowskiego

Gość piersiatka
mi tez drza. bo tam cos pobudza...

Gość MEXICO BOY
Zawsze kiedy tak pieszczę moją dziewczynę ona ma normalnie odlot..Najbardziej drży kiedy językiem gładzę jej wisienkę. czuję się wtedy jak jej PAN I WŁADCA . W końcu jakby nie ja nie miała by taaakiego orgazmu . A jak ona mi się później odwdzięcza !

Gość asiątko 456
Mnie nie drżą . muszę złożyć gdzieś reklamację .

Gość adaskost
to chyba dobrze :)

Gość Adamus boy
Nie myśl o nogach tylko o ci..e - tzn o muszelce .

Gość Jureczek z
Mojej dziewczynie też drżą , zresztą nie tylko nogi . Strasznie mnie to podnieca . Gdyby któregoś razu nie zadrżały , to bym się zastanawiał , co zrobiłem źle .