Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upragniona27

Jak czesto sie kochacie ze swoim partnerem/partnerka?

Polecane posty

Gość Upragniona27

Otoz chcialabym sie wymienic doswiadczeniami w kwestii czestotliwosci kochania sie.Od 6 miesiecy jestem ze swoim mezczyzna,ktory kocha sie ze mna codziennie.Problem sie zaczal kiedy sie rozchorowalam lub tez bylam zmeczona.Czul sie bardzo zawiedziony poniewaz mysli,ze go nie pragne i nie kocham jak na poczatku?co o tym myslicie?czuje sie na prawde sfrustrowana.

Gość Upragniona27
W sumie tak tez sie czuje!ale problem jest powazniejszy i zaczynam zastanawiac sie czy mam odpowiedniego partnera.Probowalam z nim o tym rozmawiac,ale wyglada na to,ze jego dzienna norma to 2 razy i jakos po 6 miesiacach nie daje rady:)

Gość Upragniona27
Nigdy nie mowilam nie!natomiast chcialabym mniej lub wiecej wiedziec jak czesto wy sie kochacie?

macie inne temperamenty seksualne i może być to problemem w przyszłości Przeciez nie musisz za każdym razem dochodzić do orgazmu a korzystać z przyjemnosci bzykanka

Gość Upragniona27
Jak bys sie czul bzykajac swoja kobiete,ktora tylko patrzy na zegarek,kiedy to sie skonczy.Probowalam tego,ale nie czuje sie z tym dobrze.Dalam sie namowic na seks po ciezkim dniu w pracy i w trakcie przeziebienia -tragedia nie do opisania-dla mnie

Gość Upragniona27
raz na miesiac to nie moj temperament!co drugi dzien calkiem fajnie,nawet kilka razy dziennie jak jestem wypoczeta,ale codziennie to troszke za duzo!nie znudzilo sie Wam po 15 latach:)

Gość kapitanmajor
haha, tak ze dwa trzy razy w tygodniu, dziennie ? hehe ktoś tu ma błogie życie albo popierdolił romanse z rzeczywistością . Twój facio jakiś zjechany egoista, myśli tylko i swoich jajach żeby je oprożnić

Gość wczoraj starej zasadzilem
i laduje jej 2 razy dziennie-rano i wieczorem w kuciape w weekndy dodatkowo w poludnie a jak ma ciote to robi loda a pozniej w dupsko-pelny strzal

Moja twierdzi że lubi seks i ma przyjemność z bzykanka a ja potrzebuje codzennie ,bo inaczej jestem nerwowy i w nocy sie budze z erekcją. Musisz korzystać z przyjemnosci penetracji i z tego że twoja miłość jest podniecona i ma z tego satysfakcję

Gość kapitanmajor
jak ci 5h na 24 sterczy pała to se zwal a nie rób z laski lalki do ruchania

z takimi poglądami dużo tracicie z przyjemności kochania się ,ale takie juz nasze wychowanie katolickie im więcej umrtwiania sie tym lepsze zycie po życiu

Gość kapitanmajor
O czym mówi wychowanie katolickie, oświeć mnie w tej kwestii jakiś tam facet ?

Gość 1xmc
niestety temperament mojej zomu to 1. Raz w miesiącu i to z wielką łaską. przed urodzeniem dziecka było duzo czesciej teraz (mały ma juz 3 lata) niestety raz w miesiącu to dobry wynik.

Gość sadfg
ja przed zajsciem w ciąze prawie codziennie. Od zajści aw ciąże nienawidze swojego faceta - 3 lata ponad już i kocham się tlyko wtedy kiefdy ja mam ochote, a miewazm raz w miesiącu równeiż I wdupie mam jego potrzeby. Moje inne potrzeby on ma w nosie, wiec przestałam robić z siebie panienkę do oprózniania zbiorniczka

Gość sadfg
1xmc a moze maci eproblemy i tutaj o nich nie wspomniałeś?

Gość 1xmc
broblemem jest jej zanik jakiejkolwiek checi na sex

Gość nie martw się to się zmieni
Mój stary też tak chciał codziennie. Później już co drugi dzień, a po czterdziestce gdy ja miałam chęć choćby i codziennie to on stwierdził że dwa razy na tydzień to trochę za dużo. Ale mu nie odpuściłam ;)

Gość codziennie od roku