Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macxxx

jego impreza bozonarodzeniowa bez osob towarzyszacych

Polecane posty

Gość macxxx

a mi jest przykro,jak firma mzoe tak robic?on idzie na impreze z pracy,a ja mam siedziec w domu?????

Gość macxxx
wprosze sie sama na przyjecie

Gość no żałosna jestes
nie masz wlasnego zycia ???? musisz być taka przyklejona do swojego partnera? Wyjdx gdzies zabaw sie z przyjaciólkami . No chyba , ze nie masz przyjacioł :o

Gość zws
to jest straszne!!!!!! jak tak mozna zalamalam sie

Gość macxxx
moja firma nie,my dostajemy kartki:O mam swoje zycie,ale tak mi sie wydaje,ze to jakies dziwne,ze osoby towarzyszace nie sa zapraszane

Gość macxxx
aaaa,wiec to jest normalne?bo z moim poprzednim partnerem bylam zapraszana co roku,ale to byla inna firma.

a dlaczego dziwne? to firma, praca, życie zawodowe - a nie instytucja prorodzinna :o

Gość Spokojnie kobieto
na bożonarodzeniowej to raczej nie będzie bzykanka. bzykanka to tylko na integracyjnych wyjazdowych.

Gość macxxx
z tego robie problem,ze jest tam pewna dziewczyna,ktora od dluzszego czasu probuje zazrucic sieci na mojego faceta!uafm mu,ale jej wcale!

No nie wiem czy tak mu ufasz,skoro to cię tak ...stresuje...,i co z tego że ona chce?Ważniejsze czego twój facet chce...

Gość macxxx
jego firma zadnych wyjazdow integracyjnych nie organizuje,a bozonarodzeniowa wiadomo,ze popijawa,jego nikt nie przepije jednak i o to sie nie martwie

Gość macxxx
no on chce mnie,a stresuje sie,bo ngdy nie bylam tak zostawiona,dla mnie to nowosc

ale o co ci chodzi? ze on tam pojdzie bez ciebie? ze bedziesz sama? przeciez to jeszcze nie swięta, na swięta bedIe z tobą a teraz mozesz spokojnie robic porzadki kiedy jego nie ma :D Popijawa w impreze bozonarodzeniową? :O jesli nawet... boisz się ze cie tam zdradzi pod choinką czy co? bez przesady............

Gość macxxx
ha!dziki za pocieszenie gapiszon!:Oto znczy sie bedzie gorzej>?????

Gość macxxx
brunetka,juz sama nie wiem czemu mam schizy,glupia jestem:Ozazwyczaj nie mam takiego problemu,R wychodzi na piwko kiedy chce,nie ograniczam go,ale poniewaz to swieta,myslalam,ze tez bede zaproszona.no nic,cos wymysle na ten wieczor,moze jakies spa;)

daj spokój bo się wpędzisz w jakąś fobię Nie sądze żeby planowali coś ekstremalnego w taką impreze :D spokojnie... A święta chyb awolisz spędzić z nim i z rodziną czy coś w tym stylu a nie z jego kolegami z pracy! :)

Nie no nie gożej,może być lepiej tylko wiesz daj luz kobieto.Chłopina w Boże Narodzenie ci nie śmignie na imprezkę-wtedy będzie z toba,a przed to niech się spotka z kumplami-ty i tak znając życie nie bedziesz mieć czasu [no święta--polska tradycja;się ozapierdzielać przed i marudzić po]:-P Więc uszy do góry:-D

Gość no ale co bo nie wiem
w wigilijny wieczor ta impreza bedzie, czy jak?? Bo tylko w tym przypadku zrozumialabym Twoje rozgorzyczenie.. Impreza firmowa to firmowa. Przychodza pracownicy, a nie rodziny ;)

Gość nie lubie imprez firmowych
imprezy firmowe sa nudne. Ciagle to samo , kto sie pierwszy schleje i zrobi cos obciachowego. Kto komu da doopy i takie tam . Od dawna w nich nie uczestnicze , poniewaz potrafie zadbac sama o swoje rozrywki. I nie jestem z tego powodu skazana na banicje i brak sukcesów w pracy . Tylko zakompleksieni , uwięzieni i uwiklani w swoje wlasne konwenanse lub konwenanse małżonka/ki wala na takie impry drzwiami i oknami .

po to , zeby się wyrwac z domu, chociaz raz ,,życiu nosa utrzeć ,,. Żałosne, no załosne doprawdy.

słowem nie masz czego załować dziewczyno . A twój facet jak ma cie zdradzić , to i tak cie zdradzi , na przerwie śniadaniowej w firmowej toalecie .

Gość macxxx
macie racje kobietki:-) impreza bedzie na poczatku grudnia,wiec jeszcze troche czasu,lepiej juz sie zamkne,to tylko impreza z ludzmi z pracy,z szefem.