Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubunkowa

Paznokcie akrylowe

Polecane posty

jak samodzielnie w domu usunac paznokcie akrylowe?? mam je pierwszy i iostatni Babka strasznie zmasakrowala mi palce pilnikiem ;/ chce je usunac!

Gość idź do innej kosmetyczki
nie usuwaj sama, bo zniszczysz płytkę

Gość żelowe to się spiłowuje
a akryl nie wiem

tak bezpieczne zakladam paznokcie i znam sie na tym tylko nie moze byc to zmywacz do paznokci a aceton czysty aceton kupisz go w sklepie kosmetycznym

ale ja juz niechce zadnych kosmetyczek;/ chce sie tego badzieia pozbyci zapomniec o jakichkolwiek kosmetyczkach

Jeżeli już klientka zdecyduje się na samodzielne usuniecie sztucznych paznokci metodami domowymi, to doradzam odmoczenie ich w acetonie , skrócenie ich, a następnie nałożenie odżywki utwardzającej.

ja juz naprawde niechce isc do zadnej kosmetyczki. Nie mowie ze kazda takja jest, ale ta to naprawde. "Pottrzebowalam paznokcie juz, moj brat mial slub w sobote a ja sie opamietalam w piatek... tak mi zrobila ze cale skorki mialam w strupach, a dalam za to 100 zl;/. penwie nie jestem asertywna, moglam ja opdrazu ;ogonic, naiwna;/;/;/

Gość żelowe to się spiłowuje
trafiłaś na amatorkę :P tylko ci zaszkodziła, może się jeszcze okazać, że za bardzo spiłowała ci płytki paznokci :( ja robię sobie krótkie żelowe migdałki frencz i jestem bardzo zadowolona z efektu

Gość olus678
Ja kiedyś zaszłam z takim samym zapytaniem do kosmetyczki (innej od tej od której mi robiła) i rzekła mi tak: " Po co chcesz u mnie zdejmowac paznokcie? U mnie zapłacisz jakieś 15 zł , a mozesz rownie dobrze sama kupić aceton tylko w sklepie z farbami inie drogeryjny bo tam drozej, a w sklepie 6zł kosztuje." ;d tylko jak sie zdejmuje to trzeba do szklanego naczynka wlac i trzymac jakies 15minut-pol godziny az sie rozpusci i nie wyrywac na sile!

Gość olus678
no i na koniec najlepiej jakas odzywke wlasnie. Najlepsze odzywki - Sally Hansen