Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżbym cos wygrała

Dostałam maila po ang i nic nie rozumiem,pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość czyżbym cos wygrała

Czegos mi gratulują,wygrałam coś? Dear certified winner, The Online Co-ordinator of the Netherlands National Lottery online draw wishes to inform you that the results of the E-mail address ballot lottery international program held on the 11th of October. Your email account have been picked as a winner of of Ј1,000,000.00 (One Million Pounds Sterling). This is from a total cash prize of Ј 7,000,000.00 shared amongst the (7 ) lucky winners in this categore i.e Match 6 plus bonus. All participants for this online version were selected randomly from World Wide Web through computer balloting system drawn from over 100,000 names database, union associations and corporate bodies that are listed online. This promotion takes places. All winning must be claimed not later than 14 working days from this notification. After this time all unclaimed funds will be returned to European Union Treasury as unclaimed. Please note in order to avoid unnecessary delays and complications please remember to quote your reference number in all correspondence. Be advice to keep your winning information confidential until your claims has been processed and your money remitted to you. This is part of our security protocol to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program. Your winning details are :- Ticket No:22-1356-4096-988,Serial N0: A069-07,Lucky N0: 3,6,9,12,40,43,( 44 AS BONUS BALL ), File REF No:UKL/74-A0802742007,BATCH N?.: 2008 UKL-01 To Process and claim your prize, do contact our United Kingdom winners claim agent below for validation and funds release: Mr. Mark K. Smith Address: Amsterdam office address: 1e Helmersstraat 17B-3, 1054 CX

Gość tak na pewno
wygralas...wlasnie ty sposrod milonow, wlasnie ty wygralas w holenderskiej loteri, ty polka z jakiej zpadlej dziury, znalezli cie i ci dali tak z niczego

Gość czyżbym cos wygrała
No to co to znaczy? :O

Gość krem do twarzy
to spam

Gość ANDI andi
naciagaja, sciemniajae cos wygrałas, mi tez takie maile przysyłali, zignoruj

Gość wchodziłas na jakas nie
polsko jezyczna stronke w necie? to dlatego i teraz beda ci takie cos przysyłac

Gość katowice word
chyba masz neta od niedawna:D? to zwykły spam dziewczyno hehehe dobre :D

Gość czyżbym cos wygrała
Wchodzę na różna strony charytatywne obcojezyczne,konkursy itp,ale nie wiem skad maja mojego maila.Zazwyczaj od razu kasuje spam ale jak zobaczyłam w tytule "congratulation"to postanowiłam sie upewnić :P A nuz bym coś wygrała i wywaliła to do kosza? :D

Gość w ustawieniach strony
ja mam parę adresów i często dostaje na te rózne adresy takie same maile, że akurat na mnie trafiło, że wygrałam jakąś główna nagrodę albo jakis pobyt darmowy w eleganckim hotelu daj spokój kasuj to od razu bez otwierania