Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdząca potem...........

Śmierdze jak cap - pomóżcie

Polecane posty

Gość śmierdząca potem...........

Używam rexony w kulce, ale zawsze jak idę do szkoły to tak się spocę, że odrazu śmierdzę. Co mam na to poradzić? Jakie polecacie niezbyt drogie i dobre antyperspiranty?

Gość zorganizowanie
na to nie poradzisz antyperspirantem w kulce przeciez poci ci sie cale cialo, tanim i skutecznym sposobem jest kapiel w ziolowych mieszankach - idz do sklepu zielarskiego tam na pewno ci doradza

Gość taine obserwatore
lepiej od razu powiedz, ze wazysz 90 kg... :o

Gość nawet jakby ważył 150 kg
to jeżeli się myje, nie będzie śmierdział, a jeżeli się nie myje nawet jak waży 35 kg, to bedzie capił, proste?

Gość coza głupia
wiem po sobie ,że rexona się nie sprawdza .kup dove antypaspirant w sztyfie -zobaczysz różnice.......

Gość krem do twarzy
zgadzam sie z maskopatol ja tez sie pocilam strasznie nawet jak mi bylo zimno, i vichy pomógł

Gość moja dobra rada
tez mialam taki problem wiec polece ci etiaxil kupisz w aptece jego wada jest cena ok 50zl ale uwierz mi warto,mi pomaga i jestem zachwycona,uzywasz go 2 razy w tyg na noc i nie potrzebujesz dodatkowej ochrony,ja teraz sobie kupilam wlasie :)i mam problem z glowy tylko ostroznie z goleniem bo nie mozna uzywac na podrazniona skore zreszta w srodku masz ulotke:)

Gość moja dobra rada
warto zainwestowac!!!!!!

Gość upppppppppppsssssssssssssss
osobiście polecam ci antidral jakies 11zl w aptece bardzo dobry jest:D ewentualnie etiaxil, odaban ale to juz sa drozsze rzeczy ok. 50zl

Gość kup vichy w kulce

Gość fgfddgd
Wsiadasz do autobusu, a potem inne lachony opisuja na Kafeterii, ze to faceci capią w autobusie :O

Gość sdfsfds
spowiem wam że ja sie myje codziennie i nie używam dezodorantów bo nie mam probleow jakoś, natomiast mój brat nawet jak sie umyje i wyperfumuje to po pewnym czase wali od niego niemiłosiernie

Gość fujak
mi etiaxil nie pomógł - drogi jak cholera w dodatku w opakowaniu tyle co kot napłakał. najlepszy antidral i niedrogi. ok 13-18zł. Poczytaj o nim w necie. Ważne zeby stosować na noc. Później w ogole się nie pocisz. No i nie na depilowaną skórę bo się zadrapiesz na śmierć. Ze 2-3 dni musisz odczekać po depilacji.

Gość nie mam pjecia
czesc, ja mianowicie mam taki problem: troche wstydze sie o tym pisac ale trudno, mimo tego ze sie myje 2x dziennie i zminiam codziennie bielizne to smierdze.Ten zapach jest zblizony do szamba.Jak jestem w domu to nie smierdze tylko jak wyjde na swieze powietrze i jak zawieje wiatr to wtedy czuje ten zapach.Nie wiem w czym rzecz :( jakby ktos mial cos do doradzenie albo poprostu spotkal sie z takim samym problemem to prosze o odpowiedzi jakies , i doradzenie mi co mam z tym zrobic poniewaz strasznie mi to uprzyksza zycie:((((((((((

garnier-mineral cena ok 12zł. rewelacja. no i higiena oczywiście;)

Gość Wyślij wypowiedź
ja uzywalm roznych vichy slabo na mnie dzialal,etiaxil az za bardzo bo strasznie mnie skora swedziala:Omasakra ale dziala wogole sie nie pocilam,po drodze testowalam te drogeryjne dave slaby,garnier lipa,zadowolona byma z rexony w speyu w sztyfcie mniej,lady spic stick slaby,a moje najnowsze odkrycie to gosh w kulce gdzie nidy nie przepadalam za takimi wariantami jest swietny,nie brudzi ubran i teraz mu jestem wierna:)sa trzy warianty zapachowe do wyboru ja mam z zielona nakteka koszt ok 15 w promocji mozna kupic za 10zl jak tak sie mocno pocisz moze idz do lekarza zabdaj tarczyce ,hormony chyba ze jestes w kieku dojrzewania to normalne:P po kapieli moze zawsze sie wcieraj w calko jakis balsamik o przyjemnym ,swiezym zapachu,albo kup talk co ciala bedzie wchlanial wilgoc ..

Gość a najlepsze....
się do porządku umyj,nie będziesz capić.

Gość tenod
perzyna! Polecam tobie wybrac się do dermatologa i powiedziec do jakich celow wykorzystuje twoje wydzieliny ojciec! Masz powazne problemy!