Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu Na hossie mi stał np od 25tys wzrostu kapitału mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu Ale to jeszcze nie było prawdziwe szczęście brakowało anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu Miałem dobre przeczucie żeby trzymać nVidiie to myślałem że przechytrze rynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu Brak wiedzy at i poszło źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu A mógłbym być wreszcie szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 94 Napisano 3 godziny temu Wystarczy być zdrowym, bo wtedy człowiek jest mobilnym w znalezieniu tego czego szuka i osiągnięciu celów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 4 Napisano 2 godziny temu Dla mnie szczescie to gdybym rano otwieral i cZytal ksiazke zamiast na kafe od rana ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach