Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghgh

Musze cos wysłąc kurierem wazy z 15-20 kg i..

Polecane posty

Gość hghghgh

i nie wiem jaki bedzienajbardziej optymaslny cenowo? ktojest zorientowany z jakich usług skorzystac?

Gość hghghgh
nigdy nei wysyłaam kurierem a jezeli ktos ma rozeznanie bedzie latwiej..... nawet nie wiem ilu roznychkurierów jest... patrze w net obecnie, ale moze ktos cos podpowie

Gość polecam schenkera ale nie cos
delikatnego bo raczej maja w dupie czy wioza kompa czy wate szklana

Gość hghghgh
sprzedałam rower stacjonarny ( a raczej orbitreka) wiec to solidn a konstrukacja, mam wysłac za pobraniem i nie wiem jak z tego wybrnac, co by klient nie musiał płacic az tak duzo, a kazdy kurier ma rózne stawki

Gość polecam schenkera ale nie cos
no sa rozne firmy i stawki to fakt, ale konkretnie to juz musisz faktycznie na stronie sprawdzic firmy takie jak: pocztex - mysle ze nie sa najgorsi, wbrew ogolnej opinii o poczcie ups - w sumie nie slyszalam nigdy aby ktos narzekal schenker - tak jak powyzej - ale rower mozna spokojnie oddac :) stolica - sporo niepochlebnych opinii slyszalam sprobuj jeszcze sprawdzic w tym nowym inpost bo tam mieli bardzo konkurencyjne ceny. ale nie jestem pewna czy wszystkie przesylki moga dostarczac

Gość dsfsdfs
polecam TNT - szybko i tanio lub UPS, ewentualnie DHL, GLS też tani ale często się nie wywiązuje, reszta nie warta uwagi dla pojedynczych odbiorców ze względu na cenę (DPD) lub jakość usług (OPEK)

Gość dsfsdfs
pocztex nie wart uwagi, stolica to to samo co ups a inpost to taka mini poczta - lepsza do małych paczuszek