Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coza głupia

czy jesteście w stanie wybaczyć swojej przyjaciółce

Polecane posty

Gość coza głupia

romans z waszym ukochanym ?

Gość pomocyyyyyyyyy
głupio sie zachowala ;/ ale twoj ukochany tez skoro na to pozowlił,.... a ja mam takie pytanie prosz eo szczera odpowiedźźź naprawde boje ;(( mam jakis dziwny śluz... taki bardziej wodnisty niz zawsze ;(( za tydzien mam dostac okres ... jak go nie dostane to sie załamie śluz sie zmienia przed okresem? bo nigdy nie zwracalam na to uwagi.. a teraz co mnie nie zaboli to mysle o ciazy ;(( nie robiłam tego z synkiem była palcówka i jak on juz mial wytrysk to nie we mnie... miła troche mokra koszulke i sprawdził ta reka która byl we mnie czy nie ejst mokra... poźniej ją wytarł bo okazalo sie ze jest i znowu mi wlozyl palce ;(( moge byc w ciazy??????

uuuuuu :-0 ja bym ani jej ani jemu nie wybaczyla...moze po jakims czasie ale pewnie baaaaaardzo dlugim,tak to bym nie mogla na nich patrzec :-0 nie wyobrazam sobie cezgos takiego...w sumie serce nie sluga heh :P ale PRZYJACIOLCE sie takiego swinstwa nie robi!!! obydwoje bym pozbyla tego,czym zdradzili ! 🖐️ :classic_cool:

Gość pomocyyyyyyyyy
gejsza a odpowies zmi na moje ?:(

Gość coza głupia
a gdybyście na to wpadły po bardzo długim czasie > Warto rozgrzebywać takie rany?

Gość pomocyyyyyyyyy
nie! czułam bym sie oszukana !! i straciłabym zaufanie ;/ odpwiesz mi na moje pytanie?

Gość zorganizowanie
raczej nie moglabym juz jej nazwac przyjaciolka...chyba ze polaczylo was cos wielkiego, jakas wielka wdziecznosc, pomoc w sprawie zycia lub smierci...ale mimo wszystko przegadalabym to z nia...na pewno pozbylabym sie ukochanego...niestety dobry przyjaciel wiecej wart niz ukochany ktory zdradza...to z nim prawdopodobnie bylabys do konca zycia, na nim powinnas polegac i jemu ufac...a przyjaciolka owszem, jest potrzebna, prawdziwa przyjazn to skarb ale czy dzisiaj nie za bardzo szasta sie slowem przyjazn??

Gość pomocyyyyyyyyy
laski ja sie naprawde boje ;(( mam jakis dziwny śluz... taki bardziej wodnisty niz zawsze ;(( za tydzien mam dostac okres ... jak go nie dostane to sie załamie śluz sie zmienia przed okresem? bo nigdy nie zwracalam na to uwagi.. a teraz co mnie nie zaboli to mysle o ciazy ;(( nie robiłam tego z synkiem była palcówka i jak on juz mial wytrysk to nie we mnie... miła troche mokra koszulke i sprawdził ta reka która byl we mnie czy nie ejst mokra... poźniej ją wytarł bo okazalo sie ze jest i znowu mi wlozyl palce ;(( moge byc w ciazy??????

pomocyyyyyyyyyyyyy chyba jestes w ciazy :P 🖐️ a ten sluz oznacza ze beda bliznieta....czuje to......:D do autorki:to zalezy czy ty dalej z nim jestes czy juz z kims innym i teraz sie dowiedzialas o tamtej sprawie? ja bym jej juz nie ufala chociaz warto by poznac okolicznosci ,czemu tak zrobili itd.... W sumie dla mnie byla by skonczona,moze bym miala z nia kontakt ale mialabym na nia wyjeba...bez wzgledu na okolicznosci tego incydentu :-0

Gość wybaczyc mozna ale
przyjaznic sie z nimi juz nie! ewentualnie tylko: czesc, nic pozatym

Gość pomocyyyyyyyyy
tak? ale ja jestem dziewica ;/;/ nigdy tego nie robilam !! dzieki za załamanie ;/;/

Gość coza głupia
kup sobie test ciążowy .........

Gość pomocyyyyyyyyy
ale mozna zajsc w ciaze przez to ze wytrysk nie był we mnie ? albo po sprawdzeniu mokrej koszulki? ja sie załamie ;(( przeciez jestem dziewica... jak ja moge byc w ciazy ;((

Gość coza głupia
kup test .........i wynocha