Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keczupik

TELEFON. ROZMOWA O PRACĘ

Polecane posty

ZARAZ MAM DZWONIC W SPR PRACY I JESTEM TAK ZESTRESOWANA, ŻE BOJĘ SIE ZE GLUPOT NAGADAM ALBO NIC NIE WYDUKAM, POMOZCIE JAKOS PORADZCIE JAK SIE USPOKOIC JAK ZACZAC

Gość jak to dzwonic masz
myslalam,ze to oni dzwonia?:P

Gość jak to dzwonic masz
no i problem w czym? przeciez tak jak cv wysylasz i oni dzwonia tak Ty teraz dzein dobry dzwonie w sparwie ogloszenia ze strony .... na stanowisko...i chcialam sei cegos więcej dowiedzeic

ale jakoś stres mnie bierze. jak ide pytać osobiście to okej, nieraz dzwoniłam, a dziś? qwa mać, może dlatego, że ta praca taka... nijaka, do dupy i w ogole, ale nic innego póki co nie ma dla mnie;(

Gość jak to dzwonic masz
wiesz ja tez szukam i nic:/

a o jakim charakterze roboty szukasz? pewnie już po studiach jesteś, ja jeszcze nie zaczęłam:)

Gość jak to dzwonic masz
chcialabym cos w administracji biurowej:) kiepsko jest a nie uśmeicha mi sei robic za 1500zł netto:)

ja bym topbym po stopach calowala za 1500zl:) a mam szanse na jakies 100 zl moze wecej moze mniej. tu mam szczescie ze moj duzo zarabia a mnie sie w domu nudzi, choc milam sobie wakacje zrobic;O a jak ma dzwonic, to cala sie spinam, napisz mi jeszcze cos do otuchy, bo trzymam tel, a numeru nie wstukuje ech co sie dzis ze mną dzieje:O