Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lid-ka

Granice SADO MASO

Polecane posty

Gość lid-ka

Pokłóciłam się z przyajciółką o SADO MMASO. No bo dla mnie gryzienie podszczypywanie czy klapsy to nie jest żadne kurcze sado albo inne maso tylko zwyczajne urozmaicenie. Czy dla was to też już jakieś dziwne? Jakoś nie wydawało mi sie że Gosia byłaby purytanką ale dla niej to już było za dużo

eee tam... ja uwielbiam klapsy od mojego faceta, albo jak mocno tzryma mi rece tak ze nie moge sie ruszyc, odlatuje wtedy, tylko nie chce mi zrobic krzywdy wiec nie bawimy sie tak czesto

Gość lid-ka
WCALE nie gryzłam Gosi, to mnie gryziono i to nie Gosia :P

Gość Mimi999999
Widze, że temat na topie... Wczoraj czytałam artykuł na ten temat: http://interia360.pl/artykul/quot-katuj-tratuj-quot-czyli-miedzy-fetyszem-a-dewiacja,14888 Nie wiem o co tyle szumu? Dla mnie gryzienie nie jest wynaturzeniem tylko czymś zupełnie normalnym. Ba!!!! osobiście uwielbiam jak mnie mój facet gryzie w kark, szyje, plecy- i nie uważam ażby to zakrawało o "odchył". Jest to całkiem przyjemne "urozmaicenie" .

Gość lid-ka
Ale to chyba coś nie tak z tym linkiem

Gość Mimi999999
A on coś za długi jest ... i tyle ale zawsze można przkleić

Gość miszczunio
no jak laseczka chce kilka klapsow to ok ale jak by skoczyla na mnie z pejczem to ne wiem czy moja maly by sie nie schowal :DDD

Gość ta zła
No nie chłopcze nie załamuj się może trochę luzu najpierw mały klapsik w pupkę a jak Cię za bardzo rozprasza to łyknij maxigre przed i potem to pokochasz............... jak wszyscy faceci.........

Gość latexowa
tak normalnie się wstydze. ale jak mój chłopak by mi sprezentował latexowe wdzianko nie miałabym większych oporów

Gość laleczka.007
hhhm, no przed lateksem to ja tez nie mam oprow. Zwiazek bez lateksu to zwiazek stracony jak ja to lubie mowic :-) Pozdrwiam wszystkich milosnikow lateksu.

Gość magdalenka.S
ej dziewczyny. Klapsy, ciagniecie za wlosy - kto tego nie lubi!!!!!!!!??????? i jak sie mozna z przyjaciolka o takie cos poklocic. Ja nie wiem. W gronie znajomych wszyscy sobie o tym opowiadamy i wcale nie uwazamy tego za SM

Gość rrrr.rrrbejbs
do miszczunio: lol, chlopie. nie sadze, zeby sie ktokolwiek tam mial chowac. zawsze to jest jakies przelamanie ssiebie, naginanie swoich "zasad", jezeli mozna tu mowic o jakichkolwiek zasadach. w sumie to wszystkie chwyty dozwolone. W kazdym razie jestem pewna, zy spodobaly by ci sie ;-)