Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marionetka teatralna

Nawiedzone miejsca

Polecane posty

u mnie w miesice sa 2 domu uznawane za nawiedzone. W obu bylam i w obu gowno mi sie stalo i gowniane wrazenia ;) Bylam w ktoryms forcie w okolicach swinoujascia, gdzie niby straszy(jak to mowil przewodnik).Kolezanka ma stamtad dziwne zdjecie

Gość ale jakie
jakie zajscie?

Gość kin54
a co z tym czerwoniakiem?? to jest gdzieś w otwocku?

eeee:-O narzeczona znajomego mojego chlopaka mieszka w takim domu gdzie ponoc straszy:-Osama tam nie nocuje bo sie boi,tylko w towarzystwie swojego partnera:-O z tego co on opowiadal(a jest bardzo powaznym moherem wiec mozna mu zaufac:D)to naprawde dzialy sie tam dziwne rzeczy:-O np(domek jest pietrowy)gdy byli na dole slychac bylo jakies jakby przesowanie szafy na gorze.gdy poszli na gore nikogo nie bylo,szafa byla na swoim miejscu:-O ten las w okol ktorego jest ta miejscowosc w ktorej mieszka moj chlopaczyna i ci jego znajomi,tez jest jakis nawiedzony,dziwny:-O w nocy jak tamtendy szlismy myslalam ze sie zesram ze strachu:-O w tym lesie ponoc byli chowani gdzie popadnie radzieccy zolnierze i inni polegli ludzie:-Otam panuje taka mroczna,dziwna atmosfera,w zyciu czegos takiego nie doznalam:-O moja matka mieszkala w Przasnyszu jak miala tak 10/11lat... mieszkali w takim osiedlu gdzie bylo kiedys getto zydowskie. nawet z reszta dzieciakow znajdywali jakies tablice z imionami:-O w tym bloku to byla dopiero masakra:-O na korytarzu taki sasiad mojej matki zostawial pilke(dzieciak w jej wieku ).w nocy lokatorzy slyszeli jakby ktos odbijal ta pilka ,gral w nia,zas gdy wychodzili na korytarz,pilka lezala na swoim miejscu:-O gdy mieli malowanie w domu(moja matka) to moja mamuska ze swoja siostra spaly w duzym pokoju.tam stal taki stol z szyba na wierzchu i caly czas jakby ktos stukal w ta szybe:-Ogdy moja matka sie poderwala stukanie ucichlo,a gdy polozyla glowe na poduszcze,znow sie zaczelo:Dgdy ich starzy(a moi dziadkowie)przyszli tam (bo moja matka narobila halasu ze swoja siostra ze strachu:D)sami to slyszeli jak stukalo:-Opewnej nocy jak moja matka sie obudzila ale lezala z otwartymi oczami,zobaczyla szara,niewyrazna postac jak stala niedaleko.gdy mrugnela oczami ta postac znikla:-O wszyscy mieszkancy mowili ze te osiedle jest nawiedzone:-O

Gość maaaaaaaa
tez slyszalam o tym w wieliczce nawet bylam tam

Gość Pejot
Poszukuje nawiedzonych miejsc w warszawie. Jak narazie zwiedziliśmy ze znajomymi dwa takie najbardziej znane miejsca uchodzące za nawiedzone w warszawie mianowicie. Dom na szeligowskiej i Opuszczona willa na mokotowie tzw "oczko" Szeligowska - Przyjechaliśmy tam około 1:30 w nocy. Pierwsze spojrzenie na budynek sprawiło że miałem wszędzie ciary. Wygląda poprostu mega przerażająco. Brama była zamknieta więc poszliśmy ze znajomymi naokoło i weszliśmy przez nieogrodzone miejsca na terytorium gospodarstwa. Generalnie to jest bardzo duże miejsce i rzeczywiście jest tam bardzo dziwnie człowiek chce od razu uciekać i nie patrzeć za siebie. Ale się przełamaliśmy wzieliśi latarki i zaczeliśmy eksplorować teren. Pochodziliśmy po piwnicach stodołach itp. Było jedno zajebiste pomieszczenie w którym były takie jakby spalone dziecięca łóżka, na prawo od nich wisiało zbite lustro a na lewo na ścianie wisiała brudna przypalona podrapana matka boska. Mega klimatycznie. Przechodząc do domu. Nie odważyliśmy się wejść. Z daleka widać było w nim światło telewizora mimo iż nikt tam nie mieszka. W pewnym momencie słychać było czyjeś szlochanie. Jakby dziecka. i zobaczyliśmy dziwną twarz jakby w oknach budynku. Zaczeliśmy uciekać. Wbiegliśmy do samochodu i odjechaliśmy. Nigdy się chyba jeszcze tak nie bałem. "Oczko" na mokotowie - To jest ten słynny naiwedzony dom w centrum wwa. Pole magnetyczne jest tam mocno powiększone przez co często ludzi boli głowa gdy się wchodzi do środka bądź mogą mieć omamy wzrokowe czy słuchowe. Działy się tam dziwne rzeczy. Dom w pewnym momencie ktoś podpalił ze znanych tylko sobie powodów i jest tam dość niebezpiecznie. Przechodząc do rzeczy. Pojechaliśmy tam wczoraj w nocy o godzinie 1:30 przebiliśmy się przez ogrodzenie i drzwi i znaleźliśmy się w środku. Rozczarowałem się bo nic się tam kompletnie nie działo. Ot poprstu opuszczony zrujnowany stary dom. Pochodziliśmy troche po nim sprawdziliśmy piwnice i strych i pojechalaiśmy. Ale rzeczywiście pole magnetyczne jest sproe bo zarówno mnie jak i kumpla zaczęła boleć głowa w środku i po wyjściu. Szukam nowych info jest ktoś w stanie mi pomóc? pejot@16wersow.pl

Gość OALALA
Hej, jak poszukiwania nawiedzonych miejsc? Kto z was był: 1. w nawiedzonym domu w Aninie? 2. w nawiedzonym domu przy Morskim Oku na Mokotowie? 3. w nawiedzonym domu na Szeligowskiej?? Widzieliście cos niepokojącego? jakąś złą energię?

Gość malankajunko
W Runowie,am są kolonie i ja tam byłam. Mówią coś o Białej Damie i takie różne.A,i to jest w takim starym zamku. :P

Gość Eurael
W Wieliczkach w starym już i opuszczonym domu w czasie wojny żył ginekolog. Całe wsie i okoliczne miasto jeździło do niego na aborcje. Ciała dzieci były spalane. Przez ostatnie lata dom nie znalazł żadnego właściciela sto opuszczony. Mój ojciec mówił, że w tym domu latały noże i inne ostre rzeczy, słychać było płacz dzieci itp.

Gość Miłośniczka Tajemnic
Co do domu na Kosocickiej, to jest sporo różnych historii w sieci. Ostatnio słyszałam, że pewien chłopak się zabił po nocy spędzonej w tym domu. Jest nawet film na youtube, gdzie widać tego chłopaczka w tym domu. http://www.youtube.com/watch?v=t1P-wdzDUew