Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś h**owy masz ten topic

jakiż był mój szok gdy rankiem dnia 16 pazdziernika bieżącego roku

Polecane posty

szykując swoje smakowite śniadanie, składające sie jak zwykle ze świeżego mleka zakupionego w biedronce oraz musli rowniez z tego slynącego sławą marketu ujrzałam wydobywające sie z pudełka ćmy 😭 ujrzałam tez pajęczyne na płatkach, normalnie szok , koszmar rodem z horroru :(:(:( jestem cala pogrązona w histerii :( :(

Gość Ćmy mnie niewiele interesują
ale pokażesz tzyce?

nie wiem czy wcześniej nie degustowałam sie ćmami a nie płatkami :( a były takie smakowite i pomyśłec ze to mogly być skrzydełka .. ochyda bleee , zaraz żygne :P fuuuuuuuj blleeeeeeeeeeeeee

a wy co rano znajdujecie w porannym śniadanku ?:( :( :(

Gość szczerze mówiąccccccccc
mój tata zakupił kiedyś w biedronce kawę primę a w środku takie białe robaki były, od tego czasu omija ten sklep szerokim łukiem.

Gość Magnoliowa
To są mole spożywcze. Ja mieszkam nad równie markową żabką więc się znam. Wywal to do kibla i spłucz 7 razy. Jak nie -będziesz za parę dni ścigać po suficie tłuste gąsienice, curuś.

ale tłuste gąsienice są O.K.:classic_cool:

Gość frygga
masz mole-wywal wszystko,jak ci się to rozlezie po domu,to masakra,cholernie się trudno tego pozbyć:O jak juz ci się zalęgną to powyrzucaj z domu wszystkie kasze,makarony itp i kup taką płytke raid

ja tam nie wiem co to jest, ale chyba mi sie to zalągło w szafeczce, tam gdzie przechowuje musli i inne bogatoziarniste produkty zakupione w biedronce. bo jak otwieram to mi to wylatuje :( :( myslalam ze to takie muszki , to myslalam a niech sobie siedzą w szafece przeciez nie wolno krzywdzic zwierzątek:(

a kiedys to znalazlam śrubke w chlebie :( pomyślałam ze moze jakiś piekarz zgubił a to moze byc bardzo ważna śrubka :( a że piekarnia byla blisko to odnioslam :( powiedzialam ze przychodze oddac srubke co w chlebku znalazlam :( a bardzo mily pan mi dał dwie bułeczki za to :(

ale ciekawe, co było w bułeczkach.

Gość frygga
ja kiedyś znalazłam żuczka w groszku konserwowym-miał ze 4 cm:O ale w sumie był ładny:classic_cool: niestety całe jedzonko z domku teraz musisz wyjebać,szafeczki wymyć i płyteczkę kupić,bo masz larwy w jedzonku:( mole składają jajeczka-wyglądają one jak pajęczynka,a potem larwy z tego są i mole :(

ale ciekawe, co było w bułeczkach.

a w bułeczkach to chyba były pesteczki dyni i kmineczek :( :( przynajmniej tak to wyglądało, no i nie ruszało sie :(

łooo rany fuj fuuuuj bleee, ochyda :( ale to to :( :(:(:( to ćmy z moich płatkow i szafeczki blllleeeeeeeeeee

a skąd sie bierze to dziadostwo ?:(:(

Gość frygga
ze sklepu przyniosłas i się rozlazło-można przynieść z ryżem,płatkami itp-jak masz w tym takie pajęczynki tzn że są tam jajka i trzeba wyrzucić,ale u ciebie jus się rozlazły:(

Gość synszyla
a ja widziałam jak na szynce kupionej w wędliniarskim dopiero pełzają białe glizdki - chłopak powiedział że to larwy muchy w chlebie znalazłam obcięty paznokieć, już tam brzydze sie kupować - piekarnia jak miałam 7 lat, to tata znalazł w kiełbasie uciętą mysią łapkę, akurat przekroił i ona wystawała

yyy :( a jak ja to paskudztwo zjadlam wczesniej to co sie moze stać ze mną :( :(

Gość frygga
no troche larw i jajek się najadłaś:( nie wiem czy dla ludzi to jest szkodliwe,dla małych zwierząt trujące(np w jedzeniu dla myszek czy chomików jak było to się otrują i umrą😭