Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagna_aa

Czy bardzo przystojny facet moze zakochac sie w brzydkiej dziewczynie?

Polecane posty

Spodobal mi sie facet, napisalam do niego wiadomosc, odpowiedzial, mowil ze mozemy sie spotkac i porozmawi... nie wiem bo nie jestem zbyt ladna a wzielo mnie na calego

Może ale będzie o wiele trudniej go rozkochać w sobie. No i jeśli go zdobędziesz będziesz musiała liczyć się z uszczypliwościami, inne laski mogą próbować Ci go odbić itd.

moze i nie . moze taka przecietna. A za nim szaleja dziewczyny wiec wlasnie dlatego dziwie sie ze chce sie spotkac

Gość krem do twarzy
to moze wez przykład z filmu brzydula

Gość ejbisi
Może, znam takie przykłady osobiście ale to jest ewenement.

Gość to kwestia gustu
mozesz sie mu spodobac a nie musisz.

Gość ale skąd wiesz ze on
pomysli ze ona jest niezbyt ładna, moze akurat mu sie spodoba, kwestia gustu, a pozatym nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane

Oj są brzydkie, są.:) Ja w TESCO kiedyś widziałam parę: ON - niczym z żurnala, dobrze zbudowany, wysoki, brunet, ciemna karnacja, ciemne oczy, idealna cera, świetnie ubrany. I ONA - pasztet do kwadratu: gruba, odrosty do ucha, ubrana w bluzę sportową, adidasy i niosąca elegancką torebkę, świński róż na twarzy... I się za ręce trzymali. Miałam ochotę krzyknąć: JA JESTEM WOLNA, KOLEGO!!!

no ja niby tez znam troche takich par, zreszta nawet takie widuje ale jednak gdzies tam czuje ze moge sie zakochac i pozniej cierpiec

Gość ja też nie piekność
a trafił mi sie taki przystojniak... jest moim mężem od 30 lat :D

No to bądź ostrożna.:) Spotykaj się z nim, ale nic nie obiecuj. Mówie Ci, nie ma nic piękniejszego niż "Kocham Cię" z ust obiektu westchnień 3/4 kobiet.

Gość ja też nie piekność
ten uśmiech mówi - jestem szczęśliwa w tym małżeństwie... Tobie tez tego życzę...

chyba sie boje zrobic cokolwiek zeby go zdobyc bo wszystko co bym chciala mu napisac albo powiedziec wydaje mi sie glupie

Gość pfd
"Mówie Ci, nie ma nic piękniejszego niż "Kocham Cię" z ust obiektu westchnień 3/4 kobiet." ale jestes pusta, jakby "kocham cie" od faceta, ktorego zechciala jedna kobieta na swiecie znaczylo duzo mniej.

Tak, tak pustej dziewczyny jak ja to ja nie widziałam. Nie mówię tu o aspekcie uczuciowym, ale o zwykłej powierzchowności człowieka. Człowiek lubi czuć się doceniony, lepszy od innych. Dlatego właśnie miło usłyszeć, że taki Apollo wybrał właśnie Ciebie spośród tłumu. I nie ma w tym nic dziwnego. Każdy szanujący się człowiek dąży do tego aby osiągnąć w życiu coś więcej, zrobić coś lepiej. Nie każdej dziewczynie udaje się rozkochać w sobie Lovelasa. Jestem z tego dumna.

ja chce go tylko poznac. nie mysle narazie o niczym wiecej... tylko obawiam sie ze to ja moge sie zakochac a nie chce znowu cierpiec

Gość pfd
Ty po prostu bylas malo pewna siebie i zeby podniesc swoja samoocene musialas zdobyc super-faceta. Wielka mi tu milosc. zal i tyle.

Oczywiście. Szare myszy często zarywają do ponadprzeciętnych chłopaków... I zawsze im się udaje....:) Masz rację. Nie denerwuj mnie, kocham mojego chłopaka i chuj Ci do tego dlaczego obdarzyłam go uczuciem.

Gość Yoasiaa
" dziewczyna_dupka (aawelina@fotka.pl) Oj są brzydkie, są. Ja w TESCO kiedyś widziałam parę: ON - niczym z żurnala, dobrze zbudowany, wysoki, brunet, ciemna karnacja, ciemne oczy, idealna cera, świetnie ubrany. I ONA - pasztet do kwadratu: gruba, odrosty do ucha, ubrana w bluzę sportową, adidasy i niosąca elegancką torebkę, świński róż na twarzy... I się za ręce trzymali. Miałam ochotę krzyknąć: JA JESTEM WOLNA, KOLEGO!!! " Ty... a może to była jego matka? xDD

Gość bluez
podobno wyglad to nie wszytsko prawda?

każda kobieta może stać się ładną jeśli tylko zadba o siebie i podkreśli mocne strony swojej urody spróbuj o siebie zadbać a nie lamentuj nad swoją aparycją