Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

WAZNE!!CIĄŻA???psychoza..

Polecane posty

uprawiałam z chłopakiem petting on mnie pisescil bylismy w ubraniach mial suche4 palce ale boje sie ze wczesniej sie dotykal albo cos.. i wiecie co moglo sie stac:(( a teraz strasznie bolą mnie piersii:( prosze o rade..wiem ze to jets neinormalne ze tak schizuje..mam juz odchyły na tym punkcie..nawet bylam na paru sesjach u psychologa ale jak widac nic nie pomaga..wiec moze wy doradzicie??

"uprawiałam z chłopakiem petting on mnie pisescil bylismy w ubraniach mial suche4 palce " ile ty masz lat? dziecko nie bierz się za takie rzeczy :o nie nie jesteś

Gość no jak ci
psycholog nie pomogl- to my ci na pewno nie pomozemy lol

zadna prowokacja:/ wy nic nie rozumiecie..jesli kiedykolwiek nie bedziecie chcialy miec dziecka i wmowicie sobie urojoną ciąże to raz taka urojona ciazaa niszczy wszystko:// napewno sa wsrod was takie ktore leczyly sie na to..ja sie poprostu boje wszystkiego kazdego jednego dotyku ale czasem ciezko sie powstrzymacc i schizuje..tyle ze przez ta urojona ciaze mam totalny wstret do seksu bylam nawet u psychologa ale nie pomoglo..chce tylko jednej rady

Gość anik...
słuchaj jesli tak bardzo sie boisz to po co tak sie zabawiasz z chlopakiem? albo nie rób tego przez jakis czas albo tak sie pilnujcie zebys nie miala zadnych watpliwosci. Jezeli psycholog ci nie pomóg to watpie zeby pomógl ci ktos na forum. moze poszukaj innego psychologa. Jesli tak strasznie sie boisz to widac ze po prostu nie dojrzałas do takiej bliskosci z facetem. zrozum nie ma takiej opcji zebys była w ciązy!!! a piersi moga cie bolec w trakcie owulacji albo przed okresem

mi nie chodzi o to zebyscie mi pomagalii potrzebuje ejdnej fachowej rady z punktu widzenia ogółu a nie jednostki w tym wypadku-mnie..

Gość anik...
czy ty naprawde nie widzisz ze to co wypisujesz to jakies totalne bzdury?

moze posluze choc przez chwile rada i powiem ze jesli zbyt wczesnie ludzie beda zaczynac swoje zycie seksualne to poszczegolne przypadki znajda sie w takiej sytuacji jak ja..to wcale nie jest kwestia dorastania do tego tylko psychiki a moja jest tym totalnie zszargana i macie racje zeby juz tego nie robic tylko ze ja nie bede tego robila dopoki sie z tego nie wylecze..zaluje tego ze jako mloda glupia zabralam sie za takie rzeczy bo teraz mam z tym ogromny problem.

Gość anik...
ok. jedna fachowa rada; poszukaj lepszego psychologa. Masz chora psychike i sama sobie wmawiasz jakies bzdury. Innej rady nie ma. Co mamy ci napisac? Nie ma takiego lekarstwa które wezmiesz i przestaniesz schizowac. musisz starac sie z tym walczyc i nie myslec o ciązy

Gość anik...
niech twój przykład bedzie przestroga dla małotal które postanowiły zabawic sie w dorosłych

Gość anik...
Coraz wiecej jest na forach takich dziewczyn jak ty, które panicznie boja sie ciązy bo chłopak dotknął je przez ubranie jakis czas temu, miały 3 albo 4 razy okres ale dalej doszukuja sie uparcie objawów ciązy. to jakas epidemia ostatnio

nie rozumiesz:))) nie czytalas zadnych artykułow o urojonej ciazyy??:> kiedys bylam z chlopakiem i uprawialismy seks nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze a mimo to sobie to wkrecilam i zaczely sie nudnosci,wymioty nawet mleko z piersi a tak naprawde zarodka nei bylo..psycholog stwierdzil ze tego siue nie da leczyc tylko pokonac to..i macie racje ze ten artykul to prowokacja chcialam poprostu poruszyc ten temat bo sobie juz nie radze..nie mam sil juz napraqwde za kazdym razem kiedy mam blizszy kontakt z facetem tak to sie konczyy..

Gość anik...
uwierz ze wiem az za dobrze co to jest ciąza urojona. Ale wiem ze mozna z tego wyjsc, wystarczy silna wola, dobry psycholog

Gość anik...
To dlaczego nie napiszesz odrazu o co ci chodzi tylko wypisujesz jakies glupoty?! Jakbys napisała od razu z czym masz problem to byłoby prosciej ci cos doradzic.

Gość sama pomyśl
nie uprawiaj seksu ani pettingu aż nie dojrzejesz do tego psychicznie a jak już się zdecydujesz stosuj skuteczną antykoncepcję przecież nikt Cię do seksu nie zmusza....bo jakoś nie mogę sobie wyobraźic by ktoś chciał uprawiac seks jednocześnie mając takie lęki jak Ty....może zamiast spełniac oczekiwania faceta ogranicz się jedynie do tego na co Ty jesteś gotowa