Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo mam pytanie

Termin płatności. Ważne pytanie

Polecane posty

Gość halo mam pytanie

Zawsze na koma dostaje smsy, że wystawiono rachunek na kwote bla bla bla termin płatności to np. 17.10 Czy to znaczy, że mam zapłacić dokładnie w ten dzień czy moge troche wcześniej to zrobić? I jeszcze jedno pytanie. Jeśli pójde zapłacić np. na poczte tego 17 (wiadomo, żepieniądze od razu nie dojdą) to czy uznają to za wpłate w terminie czy jesli pieniądze doszły później to bede miała opóźnienie? Chodzi mi oto czy oni patrzą kiedy zostało wpłacone czy kiedy do nich doszło?

Gość halo mam pytanie
Bardzo prosze o pomoc

Gość pomarańczowa szlachta
na to kiedy pieniądze zostaną zaksięgowane na ich koncie ... możesz zapłacić wcześniej :p

Gość piesek 232ds
17.10 to do kiedy masz zapłacić

Gość sllslllslsllsllsff
Termin płatności jest DO 17.10. Możesz zapłacić wczesniej, a jakże. Co za idiotyczne pytanie.

Gość sllslllslsllsllsff
Co więcej,jak zrobisz to dopiero 17, może być kłopot, bo pieniądze dojdą dopiero na drugi dzień.

Gość halo mam pytanie
Dziękuję :)

termin płatności oznacza datę w której pieniądze powinny być zaksięgowane na koncie jeśli to rachunek do ci podarują jeśli się spóźnisz jeśli to spłąta karty naliczą odsetki za każdy dzień oczywiście możesz zapłacić wcześniej nic się nie dzieje na przelew bankowy licz spokojnie 2 dni robicze płatność na poczcie 2-5 dni roboczych

Gość azzzzjaaaaaaaaaaa
chodzi o rachunek za tel? w orange mozna płacić do 10 dni po terminie. po 10 dniach dezaktywują Ci kartę i musisz zapłacić rachunek + 10 zł za przywrócenie aktywności karty. więc spokojnie, nawet tego 17 nie musisz, ja często płacę np. 5 dni po terminei i nic się nie dzieje :)