Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie badzmy naiwne

Powiedzcie mi o co chodzi.

Polecane posty

Gość nie badzmy naiwne

Bylam ze znajomymi na imprezie i tanczylam z jednym facetem nazwijmy go Rysiek. Tak wiec Rysiek bardzo chcial sie ze mna umowic, a poniewaz jestem mezatka powiedzialam mu ze nie ma takiej mozliwosci, kocham meza itd. Facet caly czas sie nie poddawal ale pozegnalam sie i poszlam. I tu zazwyczaj historia sie konczy ale nie tym razem. Facet znalazl mnie na NK (coz) znajac tylko moje imie i miasto, gdzie mieszkam. I teraz pisze do mnie non stop. Bez mojej odpowiedzi. Nie rozumiem na co on liczy. Normalnie to facet ma ochot na sex jak widzi ze trudny orzech do zgryzienia to szuka innej laski na imprezie. Z drugiej strony moze potraktowal mnie jak wyzwanie. Generalnie nie mowcie mi ze sie zakochal. Nie mam 15 lat. Tak wiec pytanie brzmi :o co mu chodzi?

musisz miec bardzo oryginalne imie, skoro po samym imieniu i miescie znalazł cię na NK:-O o ile wiem, nie jest to mozliwe, bo samo imie i miasto nie spełnia kryteriów:P

wychodzę z założenia że zakazany owoc smakuje najlepiej myślę to wyzwanie ale mogę się mylić

\"Normalnie to facet ma ochot na sex jak widzi ze trudny orzech do zgryzienia to szuka innej laski na imprezie\" naprawde tak myslisz ? ;).....chyba musze wyprowadzic Cie z bledu :P

Gość nie badzmy naiwne
Imie mam nomalne. Da sie to tak sprawdzic - probowalam. Ale mial co przegladac.

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
no chyba wpadłas mu w oko

Gość moze liczy na seks

Gość nie badzmy naiwne
kabel wyprowadz mnie z bledu prosze.

olewaj gościa nadal , dobrze ,że masz zasady . tak trzymać . nie myśl nie czytaj wiadomości od razu kasuj, zakazany owoc kusi , i on na to liczy ,ze sie w końcu skusisz .

Gość Upsss...
zablokuj go i po klopocie:))

Gość Upsss...
chyba masz racje Kabel:))

Gość nie badzmy naiwne
Pewnie ze jestem ciekawa. Janeksa masz calkowita racje. Tego sie trzymam tylko nie pasuje mi to do zadnego scenariusza to jego zachowanie.

Gość nie badzmy naiwne
Tak jak mowilam -nie badzmy naiwni , ja tez sie wczoraj nie urodzilam moi drodzy:)

ty naprawde jestes naiwna :D...wyrwanie mezatki to jak przejazdzka lotusem 300km/h ....ot wyzwanie i tyle...nie doszukuj sie tu czegoś glebszego po jednej imprezie zwlaszcz ze facet wie ze nie jestes wolna ;)

Gość nie badzmy naiwne
Dzieki kochani. Kabel ok jestem naiwna nie wiedzialam ze wyrwanie mezatki jest tak podniecajace. Dzieki:)