Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khvhvjv

podkład mineralny loreal ktoś ma?

Polecane posty

Gość khvhvjv

od dwóch tygodni próbuję go kupić ale nigdzie nie ma. Za to chodzę cały czas po sklepach i testuję próbki. I tu moje pytanie do dziewczyn, które juz go mają. Czy nie macie wrażenia, że on pachnie jak taki piaskowy pył z plaży? Mnie ten zapach odrzuca a testuje tylko na nadgrastku. Czuje się go jak się nałoży na twarz? I jeszcze jedno - po jakimś czasie kolory a testowałam N3, D5 i D4 przechodzą w barwę różowawą. Ladnie wygladają na początku a potem robi się taki róż a w przypadku N3 siny róż. Myślałam na początku, że sie uderzyłam i mam siniaka. Warto w ogóle go kupować?

Gość khvhvjv
żadna nie ma, hmmmm to ja nie wiem kto je wszystkie wykupił

Gość dziumdzia
podnoszę bo mnie też ciekawi

Gość ja mam i bardzo go sobie
chwale. Slicznie kryje, wyrownuje koloryt buzki, zupelnie nie zapycha ani nie szkodzi skorze twarzy no i jak dla mnie same plusy.

ja miałam- niczego nie czułam. Już go nie kupię- bez rewelacji... P.S On nie jest mineralny, tylko a la mineralny

do dupy jest przedewszystkim kolory ciemne pedzelek jest twardy i robi zółte placki i nie rozciera podkladu. jezeli zmieni sie pedzelek na gabeczke to w miare to wychodzi ale jest widoczna maska czyli 50 zł poszło sie j****:D

Gość khvhvjv
a co z zapachem? czuć tym pisakiem bardzo? i jakie kolory macie? kurde, dla mnie one wszystkie po jakimś czasie zmieniają kolor.

Gość khvhvjv
nie pisakiem tylko piaskiem oczywiście:)

ja nie czułam żadnego piachu, miałam kolor S1 sun tan, gdyż mam bardzo ciemną karnację (naturalnie)... i ten odcień był za żółty, za jasny....