Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia28*

Tyłozgięcie Macicy a możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość Monia28*

Jak szybko można zajść w ciąże przy tyłozgięciu i odstawieniu tabletek anty??

też mam tyłozgięcie ale lejarz powiedział że z zajściem w ciąże to nie ma nic wspolnego i nie nie zagraża

Gość blackcat
też mam tyłozgiecie i mi lekarka powiedziała że NIE powinno to być dużym problemem :o

Też mam tyłozgięcie i to dość silne. Nie miałam problemów z zajściem w moje ciąże (no, może przy 4 dziecku to troszkę trwało, ale... to nie przez tyłozgięcie). Myślę, że u Ciebie autorko to kwestia tego, jak szybko Twój organizm wróci do płodności po odstawieniu tabletek. Najlepiej idź do ginekologa i obserwuj cykl. Mniej więcej w jego połowie zrób sobie dopochwowe usg, żeby sprawdzić czy jajniki już pracują.

Gość Monia28*
Po odstawieniu tabletek mam nieregularne cykle i dodatkowo to tyłozgięcie, dlatego byłam ciekawe czy szybko można zajść w ciążę. Dzięki za info, troszkę uspokoiłam się. :)

Gość Monia28*
Antykoncepcji używałam tylko 2 miesiące bo zdecydowaliśmy na powiększenie rodziny :). Cieszę się ze tyłozgięcie nie ma wpływu na ciąże. Dokuczały Wam bóle pleców?

Gość proxi777
witajcie tez mam tyłozgiecie macicy staramy sie o dzidziusia od dwoch mcy i nic :( zaczynam sie bać

Gość blackcat
po pól roku zacznijcie sie martwic. dwa miesiące to za wcześnie a sters Ci nie pomaga :o

Gość Monia28*
Racja ponoć spokój to połowa sukcesu.