Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca86

wrazliwe sutki, powod?

Polecane posty

Gość pytajaca86

witam od ok 3 dni mam strsznie wrazliwe sutki, zarowno na dotyk jak i bez dotykania, piecze mnie tez w ich okolicy, trwa to prawie caly dzien, co moze byc powodem , dodam ze pierwszy raz takie cos u mnie wystapilo

Gość pytajaca86
tak? a bylas moze z tym u lekarza bo ja chce sie wybrac... juz nie wytrzymam z tym:P niby juz powinnam miec okres i ponoc to jest zwiazane z napieciem przed ale pierwszy raz mam takie cos i troche sie wystraszylam co moglo to spowodowac

do okresu mam jeszcze kilka dni wiec na razie sie nie martwie za bardzo ale jak nie dostane to wtedy bede panikowac ale ja mam jeszcze inne powody zeby tak myslec no a jezeli ci tylko swedzi i piecze to moze masz stanik z czegoa na co jestes uczulona lub w zlym proszku wypralas tak czasami jest

Gość pytajaca86
ooo.. czyli Ty masz powod do 'zmartwienia', ja nie mam okresu bo mam ogolnie z nim problemy, ciaze wykluczam bo zadnych stosunkow nie mialam w tym miesiacu:P ale trzymam kciuki za Ciebie;)

Gość pytajaca86
no wlasnie nie wiem, piore w tym samym proszku nosze stanik ktory juz jakis czas temu kupilam.... wiec troche mnie to dziwi... moze jestem wiatropylna albo moj facet ma jakies plemniki-herosy:P hehehe:)

mysle ze to zwykle uczulenie ale jak ci przeszkadza to idz do lekarza na pewno da ci jakas masc czy cos plemniki herosy dobre hehehehe:-)

Gość pytajaca86
dzieki:) pozdrawiam, dobranoc i bedzie dobrze!

Witam , 26 stycznia miałam ostatni okres , jednak już pare dni po nim moje sutki stały się bardzo wrażliwe na dotyk , pieką cały czas i pobolewają mnie trochę piersi. Czy możliwe jest aby już pare dni po okresie zaczeły sie u mnie dolegliwości przed nastepną miesiączka?, dodam ,że z chłopakiem nie zabezpieczam się już jakiś czas.

Gość tosamo
aagula ---- ja mam tak samo ostatni okres mialam 3 lutego i dwa dni przed plodnymi moj men sie oddal do srodka i sie kurna zamrtwiam teraz. najbardziej bola sutki i do tego takie zgrubienia sie na nich zrobily.

Gość Anna

Witam . od x  miesiecy zauwazylam ze wlasnie sutki pobolewaja  przed okresem.

Z chlopakiem sypiam regularnie od poltora roku bez zabezpieczen wiec ciaze tu mozna wykluczyc 😉 bynajmniej w moim przypadku 😉