Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaaa

czy jestem w ciazy1!!!

Polecane posty

Gość anitaaa

hej. jestem dzien przed okresem,szyjka macicy jest twarda,zamknieta i nisko ułożona[od wejscia pochwy].dzisiaj rano temperaturka 36,9...kolejny dzien rowniez 36,9 dodam ze przytulanko bylo 11..16..i 18 dc. jesli chodzi o śluz to jest go malo ,przewaznie tylko rano o gesciejszej konsystencji koloru żółtego. z moich objawów jak narazie wnioskuje tylko senność..i czasami zgage. czy mam obawy co do ciąży???? dodoam ze dzisiaj robilam test ciazowy[6.oo zł] i wynik negatywny.. moze zawczesnie,

Gość Podobno
Przed okresem temp spada a u Ciebie sie utrzymuje hmm no nie wiem z ta szyjka to nigdy nie probowalam jej "badać" jesli jestes dzien przez termin @ to zrob test

Gość Podobno
nie doczytalam Ze zrobilas test :) powtorz jutro albo jeszcze poczekaj

Gość ela21xx
wczoraj robiłam test po 3 miesiacach od ferelnego stosunku wyszedł negatywny ale ja zamiast go wywalic połozyłam i dzis rano jak pakowałam smieci patrze a tam sa wgłebienia w miejscu gdzie jest kreska ze brak ciazy i w tym miejscu co druga kreska wychodzi takie jakby rowki białe bez koloru co to jest nigdy tak nie maiałam

Gość wiem wiem i nie wiem
test gdy dluzje postoi to ta druga kreska sie pokazuje wlasnie moze to sie pokazac na drugi dzien... ale nie jestes w ciazy