Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveliniątko

Zawiodłam się..

Polecane posty

Jestem z nim ponad 9 miesiecy twierdzi ze mnie kocha ze jestem dla niego najważniejsza a teraz dowiedziałam sie ze pisze na chacie z inna laska i dodatkowo wymienił sie z nia mailem zeby pogadać twierdzi ze to nic poważnego i bez znaczenia poprostu mu sie dobrze z nią rozmawia jak ja jestem w pracy i ze mną nie może może i głupia sytuacja ale.. ja przestałam mu ufać nie jest wobec mnie ljalny tym bardziej ze wie co mysle na temat chatów a mi tego zabrania. nie potrafie z nim rozmawiac jak wcześniej. może i mało istotna sytuacja dla związku ale ja czuje się zbyteczna skoro on szuka rozmowy z inną kobietą.. chcę to skończyć. dobrze to rozumiem? Nie przesadzam? (on twierdzi ze wyolbrzymiam)

Gość jye
dobrze 4robi, babe trzeba trzymac krotko

czytałam.. czy oni nie mogą poprostu pomyslec co zrobili by na naszym miejscu tylko potem przepraszają chcą naprawiać? Może i rozumiej ą swój błąd iu uważają że tonnic nie znaczące i nie warte rozstania ale brak zaufania zostaje. co mam teraz cały czas się zamartwiać czy aby sie to nie powtórzy a jak tak to co? to znaczy ze głupia i latwowierna jestem. a gdzie lojalność i odpowiedzialność. rozrywek szuka? niech idzie na dziwki chociaż bede miała pewność ze to zwykła rozrywka bez zaangażowania.

kocham go cholernie i dlatego jeszcze tego nie skonczylam dostal drugą szanse ale ja wariuje bo nie wiem czy to sie nie powtórzy.

tojest jedyna i ostatnia szansa na ktorą moze liczyc juz mu to powiedzialam rozmawial zz nia tylko wtedy i juz nie utrzymuje kontaktu to podobno byla tylko luzna rozmowa o byle jakih sprawach ale.. no wlasnie znając go nie powinno byc takiej sytucji wiecej jak kiedykolwek dostaje po lapach to wyciaga z tego wnioski jednak w sytuacji gdy chodzilo o nawet najmniejszy kontakt z inna kobieta nie jestem tego juz taka pewna a nigdy wczesniej nie bylo podobnej sytuacji

dzien wolny miał wcześniej wtedy znia pisał kilka maili, te oczywiscie pokasował, a zobaczyłam wczoraj ona mu napisała takiego lużnego maila poprostu chciała mu o sobie przypomnieć, a mi sie akurat zablokowala skrzynka i logowalam sie u niego. mamy dostep do swoich skrzynek ale raczej korzystamy ze swoich i bardzo zadko na jego wchodze

szlag by to trafił ztymi facetami w weekend mam z nim rozmowe rozstrzygającą usłysze co on ma mi do poiedzenia ja mu powiem co op tym myślę i podejmiemy decyzje dziekuje za pomoc smiley mądra osóbka z Ciebie pozdrawiam ciepło

Gość Jacob
Nie chcę Cię podłamać,ale on się nie zmieni. Mam kumpli i wiem jak postępują. Będzie się ukrywał z tymi swoimi znajomościami,ale nie zrezygnuje z tego. Zawsze jak czytam tego typu posty to szkoda mi Was dziewczyny bo może i rzeczywiście znalazłyście sobie wspaniałych facetów,ale musicie wiedzieć,że oni nie są tylko dla Was. Mnóstwo mam przykładów z życia na uwiarygodnienie mojej tezy, nie będę ich wypisywał,ale wiem jak to się dzieje i tyle...

Gość torentioza spinoza wściekłą
faceci to huje i tyle co mam do powiedzenia! nie ufac im a jak masz jakies podejrzenia to rzegnaj Gienia świat sie zmienia i tyle, niec sami sobie rączką robią :DDD A Ty Jacob nie bądz taki cwany bo Cie sznurówki wyprzedzą:P Walic facetów!!! je je je

Gość Jacob
Nie jestes cwany tak bardzo :) i mam buty na rzepy więc nici z tymi szybkimi sznurówkami!!!!!!!!

Gość torentioza spinoza wściekłą
nie masz butów na rzepy- dlaczego kłamiesz? za to masz ładniutki granatowy sweterek:)

Gość access access access
up