Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bea241 cgyba

przepraszam ze robilam smietnik na waszym forum

Polecane posty

Gość bea241 cgyba

obiecuje ze mustela ju zsie tui nie pojawi Tak naprawde wlascicielka nie wie nic o tym ze ja jej robilam reklama chcialam rozklrecic jej sklepik tak bardzo chce byc nie zalezna i miec cos swojego

Gość bea241 cgyba
wyszla kaszana nie bede jej reklamowac w ten sposob bo to chore chcialam jej pomoc a zaszkodzilam sorry wybaczycie

a teraz idź i nie grzesz wiecej :D a wy obłudnicy! kto z was jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień :P

Gość bea241 cgyba
ona naprawde jest dobra i sie stara jak moze chce otworzyc sklep internetowy jest sumienna i jest moja przyjaciólka nigdy bym jej nie skrzywdziła

Gość bea241 cgyba
głupio mi naprawde :(

Gość bea241 chyba
jak nyslicie gdzie bym mogła umiescic reklame zeby jej produkty sie sprzedawały teraz siła przebici ajest duza ale chce jej pomoc

Bea > Umieszczanie Reklam na Forum Kafeterii zawsze jest traktowane jako SPAM czyli niezgodne z regulaminem . Podobnie jak ja , zareguja inni moderatorzy i twoje tematy o Mustelli beda usuwane . W tym dziale jest konkretny topik i juz jest tam link do mustelli . Jesli mowisz poważnie , to niech kolezanka umiesci sobie odplatna reklame na każdej dowolnej stronie internetowej . To tzw . " odplatne bannery" . Pozdrawiam

Gość bea241 chyba
dzieki i jeszcze raz sorry

Ja nie jestem bez grzechu.... :( Też zbyt gorliwie reklamowałem na cafe i nie tylko swoje dziełko literackie i zostało wywalone z hukiem po 3,5 doby funkcjonowania i to w atmosferze skandalu. :o Chociaż nic skandalicznego w nim nie było :P

Gość bea241 chyba
glupio mi i juz sie taka sytuacja nie powtórzy