Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nonsense89

czy ktoras z was nie dostala kiedys prezentu na urodziny od swojego chlopaka?

Polecane posty

29 wrzesnia mialam urodziny. chloapak moj jest bardzo zapracowany wiec nawet nie maial kiedy zakupic dla mnie prezentu. i teraz mam wrazenie ze udaje ze o tym zapomniala. jest mi bardzo smutno z tego powodu ze poprostu o tym zapomniala. na moje 18 urodziny wyjechal a teraz poprostu zapomniał. a ja co roku staje na glowie zeby kupic mu jakis super prezent i zeby był zadowolony. nie chodzi mi o to ze ja musze miec prezent bo jestem jakas zachlanna tylko o to ze poprostu zapomnial. mógłby mi kupic nawet czekolade i byłabym zadowolona a on zapomnial:(

Gość ja nigdy nie dostalam
zreszta ani prezentu ani zyczen. Moj chlopak nie przywiazuje do tego wagi. Ja mu skaldam, bo jakos tak ;) W sumie nie wadzi mi ta jednostronnosc w tym zakresie ;)

nie rozumie tego. przecez jak chlopak zapomina o twoich urodzinach to mozna sie zle z tym poczuc. ja mysle ze poprostu ma to wszystko gdzies... olewa ten zwiazek... sama nei iem co mam myslec:(

Gość ciemnyolek
idź sie pochlastaj, tragedia, facet nie pamięta o takich pierdołach, wy kobiety jesteście strasznie próżne

ciemnyolek---- a czy tobie byloby milo gdyby twoja dziewczyna miala sie w dupie i zapomniala o twoich urodzinkach?

Gość ciemnyolek
Ja sam zapominam o swoich, więc bez różnicy

tacy sa wlasnie faceci,ja tez latam jak glupia po sklepach,zeby kupic cos fajnego,a oni albo zapominaja albo pojda do pierwszego lepszego slepku i cos kupia,ja mnie nie liczy sie prezent dla mnie liczy sie pamiec i wole prezen nawet zrobiony bo wiem ze zostal poswiecony czas dla mnie

przez ostatnie lata zawsze myslala o tym. wiem ze długo zastanawial sie co moza by mi bylo kupic na urdzinki a teraz??? moze już mu tak nei zalezy jak dawniej:(

ja powiedzialam o tym swojemu facetowi, zeby myslam o tym,kiedys rozmwawialam o tym z siosta,powiedziala mi ze niektorzy faceci nie maja drygu do prezentu,ze zapamietywania dat i w gole,ale mi np to nie odpwiada,wiesz ja mowie caly czas moze w konu zrozumie:)

mi jest głupio go prosic o to zeby kupil mi prezent. po drugie jesli mu przypomne to to juz nie bedzie to samo i jeszcze pomysli ze jestem zachlanna na jego prezenty. a tu przeciez chodzi o to zeby on sam na to wpadl:/