Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość simur

Powtórne leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość simur

W kwietniu miałem robioną kanałówkę górnej 5. Od września ząb mnie delikatnie cały czas muli a pod wpływem (ciepłej zupy lub herbaty) dostaję strzała tak że mi się nie chce więcej pić i jeść. Udałem się do innego dentysty który zabek jeszcze raz rozwiertał. Przy sprawdzaniu kanałów (wyjmowanie igły) trochę bolało więc poprosiłem o zastrzyk. Mam do was pytanie, bo ząbek mnie trochę boli, zwłaszcza jak dolnym zębem dotknę tą piątkę. Także jak dotykam palcami to czuję że ząbek boli. To jest normalne ? tak ma być ? Fakt że stomatolog wiercił w nim przez 30 minut cały czas. Podejrzewam że nie był jednak poprzednio dobrze wynerwiony. Może teraz się uda go wyleczyć. Jak myślicie, ból zęba po zalożeniu czegoś do zęba (nawet gdy był wcześniej leczony kanałowo) to rzecz normalna ? długo się może on utrzymywać ? Pozdrawiam Andrzej PS. Dentysta mi powiedział że jak by bardzo bolało albo jakbym spóchł to rzebym sobie wydubał ta białą pastę i otworzył zęba. Na razie nie ma takiej potrzeby :) ale wydaje mi się że rano mnie mniej bolało a teraz troszki mocniej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować