Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

wczoraj w TVP aż do wyrzygania było targowisko

Polecane posty

ten chlop /k Czestochowy rodzony , któremu się jak ślepej kurze ziarno trafiło byc pachołem JP2 przez 27 lat handluje teraz Jego kultem jak Wietnamce majtkami na stadionie. a gdzie BÓG? ingres tego chłopka to złotym cielcem az ociekający jubel w Krakowie a dzieci i wielu Ludzi jak było głodnymi tak są i będa. chyba chodzilo o to byśmy uczyli się co nam mówił JP2 a nie oglądali kolejny film odzierający Go z prywatności by kase zarobic. ile bedzie jeszcze tych filmów? czyzby tyle ile osób było przy Ojcu Swiętym w Watykanie? szoł mast goł łon? a przecież Miłosierdzia chce a nie ofiary! a tymbardziej kupczeniem swiętościa na która się wciąż powołuja.

o się zaraz przepojeni nienawiścią lewacy odezwali. Papiez Jan Paweł 2 to bardzo dobry i madry Czlowiek był. tylko ten jego niewydarzony pachołek nie podoba mi się. kupczy i tyle!

Gość dqwedqw
A tak co do samego tematu... Tu się odzwierciedlają obiektywnie istniejące prawa ekonomii: skoro jest popyt, to jest i podaż. Ludzie chcą chleba i igrzysk, to je dostają bo warto im dać. A jak ktoś nie chce, niech nie ogląda. Ja na przykład nie wiem nawet o jakich filmach mówisz bo ten temat koło dupy mi lata. A ty zamiast włączać tv, możesz trochę w kościele krzyżem poleżeć, może ci to właściwą perspektywę przywróci, w tym trochę dystansu do telewizyjnej oferty czy osoby wspomnianego zmarłego.

TEŻ KOCHAM I BARDZO SZANUJE OJCA ŚWIĘTEGO JANA PAWŁA 2 , ale czy wszystko nawet tak Wielki Autorytet na sprzedaż?

Gość igiiu
katolu nad katole, pomna twoich słów będę szła i świadczyła

katol nad katole, podpisuje sie pod Twoimi postami. Nienawidze obludy i falszu i zaklamania, a to nic innego jak koscioly i kler. A Watykan mam w nosie. I to co ludzie powiedza tez. Ale przeciez co by sie dzialo, gdyby to wszystko nie istnialo... Pomyslcie.

dośc hipokryzji! jak ma być tak dalej to ja za KOMUNA jestem. nie gadali o Bogu a wiecej w ich poczynaniach był ON Obecny.