Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddddddd

objadlam sie. a jestem na diecie

Polecane posty

ten piatek to najgorszy dzien tygodnia/. caly tydzien trzymam sie na 500 kcal, a dzis chyba ze 100000 pozarlam.. czy to mi sie odbije jutro? :(:(:(

kurcze widze,ze lazlam kogos podobnego do mnie. mam to samo dokladnie ostatni taki wypadek mial miejsce wczraj wieczorem/w nocy .;/ po osttnim cos dziwnego sie wydarzylo bo wazylam najmniej jesli chodzi o cala moja diete xdd

ale jestes juz na diecie dlugo i tylko raz sie to teraz zdarzylo? mi sie raz zdarzylo ale juz sie zalamala, ze jutro bedzie wieeeelki brzuch i znow od poczatku zaczac trzeba :(

kciukime ale na diecie jestes? jeju, niech ktos pocieszy ze jeden dzien mi nie zaszkodzi 😭

jestem na diecie od ponad 3 miesiecy . i wlasnie z malymi przerwami. czasami nawet 3 dniowymi ale mam za soba ponad 20kg wiec jak widac nie jest to takie straszne. pierwsze 2 miesiace zadnej wpadki ponziej jak juz byly satysfakcjonujace efekty czesto sie to zdarzalo tak jak pisze np 3 dni pod rzad sobie darowalam itd. jakies 3 tyg temu znowu sie zawzielam i ponad 2 tygodnie ostrej diety ale ze efekty byly znikome to w tym tygodniu wlasnie 2 wieczory byly przeznaczone na jedzenie i po jedym takim schudlam nawet jak mowilam ;DDDDDD a pozniej znowu dieta typu 2 jablka dziennie . a Ty na jakies dietce i jak dlugo?:> nie zalamuje sie tym naprawde ;)

ja jak zjem to mam ochote sie zabic.!! za kazdym razem probuje zwymiotowac ale nie wychodzi mi to niesetty ;// to jest juz chore u mnie na prawde.

jestem. od zawsze. ale co ja poradze, że kocham jeść. mam góra 5kg do zrzucenia, jakbym sie postarała to miesiąc pracy, jakbym miała ,,luźniejsza'' diete to ze 2/3 , to nie kuźwa jem i jem zamist się poświęcić, miesiąc to mało....😭

oj 5 kg to nie wiele. wiec sie tak nie przjmuj. ja mysle zrzucic jeszcze gora 10 kg. to bym byla bardzo szczesliwa. nie jestem juz jakas gruba ale z czasem chce sie coraz wiecej xd DZIEWCZYNO NAPRAWDE NIE PRZEJMUJ SIE !!! nic sie nie stalo ;)

kurcze, no zalamana jestem. siedze i placze, ze dalam se. na diecie jestem od tygodnia dopiero. jadlam malo i juz dzis rano byl plasciutki brzuszek, spodnie luzniejsze, a tu taka wpadka :( myslicie ze dlugo zajmie mi spalenie tego dzisiejszego obzerania? czy jutro juz ok bedzie? :(

plasciutki brzuszek odzyskasz rano albo jesli jutro przez troche jadla nie bedziesz albo cos lekkiego i w malych ilosciach. a jaka dietke stosujesZ?

trudno powiedziec niektorzy waza 80 kg a wygladaja na 60 a inni waza 40 a wygladaja na 60. ja mam 173 dlatego jakos mi sie to rozklada ;DD nie zalamuj sie tylko zapomnij o tym incydencie ;)

ja jak zaczne jesc to nie moge skonczyc. jem wszystko co sie da, doslownie! pozniej umieram i ruszyc sie nie moge ale mimo to jem!!

mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszesz i jutro rano bedzie juz ok. oby 😭. a stosuje diete - zjedz jak najmniej. czyli okolo 500 kcal dziennie. ile wazycie? ja 69, chcialabym ponizej 60 miec. mam 173 cm

paula - mam tak samo. obzarlam sie za 5. ale na innym topiku czytalam, ze po takiej diecie tygodniowej gdzie jeszcze organizm nie wie ze jest na diecie to moze nie "zauwazyc" tego obzarstwa i nic nie odlozyc. moze to prawda> jutro sie na pewno nie zwaze zeby sie nie zalamac

a ja sie nie wstydze chociaz waze b.duzo. waze jakies 78 kg! ale powiem szczerze nie wygladam. naprawde! waze jakies 15 kg wiecej niz wygladam. i jestem naprawde w szoku ze az tyle wskazuje moja waga!! gdyby nie te cyferki to bym zakonczyla juz moja diete .

heh. ja też grubo nie wyglądam, mam tylko nieładne moim zdaniem nogi i nad nimi głównie pracuję. wszystkie kg ida mi w nogi a jak już tam nie mogą to w dupę. kurwa. ogolnie dumna z siebie jestem, że mam jeszcze ,,5'' na początku wagi, ale te kilka kg trzeba zrzucić.

kciukime przeciez sie nie znamy :) mozesz napisac :)

mi sie juz podoba moja figura. jestem dosyc proporcjonalna i rownomiernie mam rozlozone kg xdd nie mowie ze jestem chuda ale spasiona tez nie xd

nie o to chodzi, nawet przed samą sobą mi głupio w zeszłym roku ważyłam 50 i było gites, a teraz.... 56? 7?

chyba jak kazdy robi to dla sieie. jestem szczesliwsza duzo bardziej bez tamtych kilogramow i dlatego sie nie poddam i zrzuce jeszcze te 10 kg. wierze w to gleboko xd

ja też zrzucę na pewnoo, muszę! i chcę! ale dziś już sobie odpuszczam diete. może jak do pracy w końcu pójdę to spalę, siedząc w domu i jedząc wiele nie zdziałam.

ja teraz sie zastanawiam nad dieta warzywno-owocowa kontynuacja albo nad bialkowa myslalam albo jeszcze kategoniczna [czy jakos tak] biore pod uwage . kurcze i nie wiem ;/ czy moze ktoras z was ma jakies doswiadzenia na tematych tych diet/. ?

ja nie stosowałam nigdy diet jakiś specjalnych bialkowych, kopenhaskich itp. ostatnio schudłam 11kg dieta, która moim zdaniem jest najlepsza i można jeść wszystko. ta dieta nosi nazwę ,,MNIEJ ŻREĆ''