Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabna25

kurde noooo problem sterczące sutki

Polecane posty

Gość jedwabna25

ja nie wiem..nie jest zimno...a mi zawsze sterczą sutki :( jak ubiore bluzkę bez stanika -na codzienie po domu oczywiscie- to nic nie widac tylko te sutki:( czemu??

Gość jedwabna25
no wez przestan jeszcze mnie nie powaliło

Gość jedwabna25
panowie spod monopolowego jak przechodziłam krzyczeli do mnie ,że mam sutki jak wentyle od jelcza ,strasznie się zmieszałam :(

Gość jedwabna25
paula...................nie....tzn widomo czasem tak ale ja mam tak zawsze cholera:( podszywacz-ignor! :classic_cool:

Gość painofdeath
Zloty: rzadzisz:D

Gość 5464353654t
sterczące sutki sa super, nie widze problemu, to raczej powód do zadowolenia

kurcze no nie przejmuj sie. to naprawde nie jest problem ;) obstawiam ze stanik nosisz wiec nie ma problemu. pozatym facetom sie tyo naprawde podoba ;)

Gość jedwabna25
najgorsze jest to ,że jak kłamię to one się wydłużają ! Jak nos Pinokio :classic_cool:

Gość jedwabna25
...a moze mi ktos powiedziec - ja np. mam małe otoczki brodawki tez a u niektórych babek sa takie wielkie ciemne na pół piersi:O ochyda..od czego to zalezy?

Gość mam tak
samo do pracy muszę zakładać dość cztywne staniki bo od klimy mi zawsze sterczą Na początku nie wiedziałam, że tak będzie i się zdziwiła - koledzy w pracy też ;)

Gość pomarańczowa szlachta
ja mam tak samo tylko z penisem :classic_cool:

Gość Dorotka5325
też mam takie:p bo mam takie jędrne,stercząceale mi to nie przeszkadza

Gość Felek Falatiozurus
jedwabna25 ja nie wiem..nie jest zimno...a mi zawsze sterczą sutki jak ubiore bluzkę bez stanika -na codzienie po domu oczywiscie- to nic nie widac tylko te sutki czemu?? Narobiłaś mi strasznego apetytu. Dziewczyny ze sterczącymi sutkami są bardzo sexy. Lubie patrzeć na taką niunie w obcisłym golfie, jak procz kształtnych piersi odznaczaja jej się sutki, to pobudza wyobraźnię ;)

Gość Felek Falatiozurus
jedwabna25 ...a moze mi ktos powiedziec - ja np. mam małe otoczki brodawki tez a u niektórych babek sa takie wielkie ciemne na pół piersi ochyda..od czego to zalezy? Nie ważne od czego. Małe sa super, wielkie, rozciągnięte są obrzydliwe :O

Gość ciemnyolek
Brodawy na poł cyca może nie ale takie większe i ciemne są świetnie i podniecające, pasują bardzo do sterczących sutków, mał brodawy są do niczego, wyglądają jak u faceta.

Gość Felek Falatiozurus
ciemnyolek Brodawy na poł cyca może nie ale takie większe i ciemne są świetnie i podniecające, pasują bardzo do sterczących sutków, mał brodawy są do niczego, wyglądają jak u faceta. Masz w tym doświadczenie, co? Szczególnie z brodawkami facetów :D

Gość itysiemartwisz
Dzeiwczyno..i Ty sie martwisz...ja marze o czyms takim...u siebie!!!(jestem kobieta).Ja mam zupelnei inny problem,mi nigdy nei stercza!!! Czy zimno,czy ejstem podneicona...nigdy. Malo,ktore dziewczyny tak maja,ale to wystepuje(neistety) ,ze sutki sa...wklesle...tzn. ta koncoweczka.I ewentualnei jak mega zimno ejst to mi sie.....jakby kurcza i jeszcze bardziej sie zapada to co powinno wystawac.MAsakra.Nienawidze tego.I marzylabym zeby choc raz byly sterczace.Przed facetami w lozku sioe wstydze.PAnowie wypowaidajacy sie tu...spotkaliscie sie z tym,co o tym myslicie?! Przeciez to jak u dziecka wyglada!

Gość gość
Wystarczy sobie popływać w zimnym basenie a będą na pewno sterczały jak nigdy.