Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to jest

Idealne wymiary kobiety

Polecane posty

Gość 15_lat
Mam 15 lat, a moje wymiary to 81, 59, 86, przy wzroście 150 i wadze 42, to dobrze?

Gość kochane dziwczyny
dziewczyny jestem facetem i uwielbiam zgrabne ładne dziewczyny, i to się tyczy młodych jak i dojrzałych kobiet ; po prostu kobieta ma być szczupła nie sucha jak anorektyk takich nikt nie lubi, nie musi być idealna jak modelka to dobre jak , ktoś z tego ma kasę , a normalne kobiety są po prostu urocze nawet wtedy gdy maja kilka dodatkowych kilogramów, więc nie martwcie się na zapas , że po świętach przybyło kilka kilo , wszystko zależy od wieku , młode dziewczyny to końcówka wzrostu minus max 10 np; 170 cm , 70 -10 =60 kg ale to gdy się jest młodym i naprawdę chce być śliczna dziewczyną, wystarczy minus 5 tzn. 65 kg i jest super , dojrzałe kobiety są śliczne gdy mieszczą się w końcówce wzrostu czyli 170 cm 70 kg i są idealne , a nawet jak maja dodatkowo 5 kg tez są śliczne ale to dla kobiet , które naprawdę o siebie dbają , z wiekiem zawsze przybywa kilka kilo , i nie martwcie się , że zdarza się mieć gdzieś tam delikatne fałdki to naturalne, kobieta ma się czuć kobieco , po prostu jesteście kochane i urocze jak się mieścicie w tym wymiarach , a kochający facet nie będzie patrzył , że przytyliście kilka kilo , i tak będzie was kochał i przytulał, ważne żebyście się czuły sexy , a wtedy wszystko jest w porządku, żadnego głodzenia się to jest złe, żadnego wychudzania się , to wszystko szkodzi , trochę ruchu, ćwiczeń, i można jeść wszystko , ale z umiarem , no i oczywiście nie dopuścić do nadwagi :) pozdrawiam wszystkie kochane kobiety ps. jak ja uwielbiam sie do was przytulać :)