Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leriou

Backmasking zagadka śmierci?, o raperze z K44 Magiku

Polecane posty

Gość leriou

Witam. Nie dawno kolega powiedział mi że piosenka kalibru 44 puszczona od tyłu ma nowe znaczenie. Zainteresowałem się trochę tym i zabrałem się pierw do spotkania na youtubie z samą piosenką. Kilkukrotne przesłuchanie jej skłoniło mnie do przemyśleń. "Może to ma w sobie jakąś tajemnice? Może jest odpowiedzią na pytanie: dlaczego magik tak postąpił?" Pytania się mnożą, a odpowiedzi żadnych. Z informacji o Paktofonice dowiedzieć się można że Magik był człowiekiem który wszystko musiał mieć na tip top. W wielu swoich tekstach nawiązywał do wydarzeń ze swojego życia. Może piosenka jest listem do kogoś(podejrzewam tak po ostatnich zdaniach utworu)? Plus i Minus http://www.youtube.com/watch?v=3zsoCpF6Y1I

Koleś był zwykłym wariatem, mnie nie dziwi, że strzelił samobója, a ta piosenka od tylu nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Mózg ludzki stara się sklecić coś z bezsensownych dźwięków, szukając słów najbardziej które są podobne w wymowie. Tym czasem, autor tego video na youtube dodał tam swoja interpretacje, tymi napisami podpowiada wam co chcecie usłyszeć i wy wcale tego nie słyszycie, tylko chcecie, zeby tak było. Nie żyjcie złudzeniami.

Gość leriou
też tak mi się wydawało,siła sugestii,ale bym samotnie wieczorem w domu tego nie miała odwagi słuchać

Ale nie rozumiem czego tu się bać :D Może magik wyjdzie z monitora i cię zje? :D 🖐️ Taka duża dziewczyna a taki dziecięcy strach.

Gość leriou
taki diabelski bełkot :D

Gość leriou
wątek wklejony z innego forum-dodam dla przyzwoitości

Gość jolanata
jak patrzę na tekst to też niby słyszę,bez tekstu ni h*ja