Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość programos

program do ściągania filmów

Polecane posty

Gość programos

polećcie proszę jakiś dobry darmowy program do ściągania filmików, był bearshare, ale admin mi odciął net, bo ściągał za dużo "śmieci" i jak znowu będę nim ściągać to mnie odetnie... na pytanie czym w takim razie ściągać powiedział, że rapidshare, ale nie wiem jak się za to zabrać, bo to takie proste jak bearshare nie jest... może jest więc jakiś inny progaram pomożecie??

Gość kokot
ściagnij se usdownloader. zasysa z rapida, odsiebie, megaupload i innych serwerów. a tak na koniec to kurwa do empiku po oryginały a nie piractwo tu odpierdalać !!

Gość programos
a co to jest: usdownloader? i co znaczy: z torrentów możesz ściągać bezpiecznie? jakoś łopatologicznie poproszę... plisss

Gość programos
po wpisaniu w google usdownloader ściągnięciu i uruchomieniu pliku jest komunikat: Filename is not complete... po 3 próbach komunikat ten sam, nawet po wpisaniu hasła..

Gość programos
ale co to są te torrenty? program, jakaś nazwa? jak się za to zabrać, żeby ściągnąć film? ??

Gość programos
http://giedek-blog.teampm.net/ z tej strony jest ściągnięty jakiś program, tylko co dalej? jak wyszukać jakiś "adres"? w bearshare wpisywało się tytuł i sam szukał, a to jakieś masakryczne jest... pomóżcie

Gość AsianLampard
poleca do ściągania program uTorrent. ściągnij ten program. A dobre torrenty są na stronach np. mininova.org lub thepiratebay.org. Na tych stronach w pustym polu wpisujesz tytuł filmu, płyty lub zespół. Póżniej możesz określić ( zazwyczaj obok lub pod tym polem gdzie wpisujesz tytuł) co chcesz ściągnąć tj. czy film czy muzykę, czy program tv. Jak ci się wyświetli już co jest dostępne to naciskasz na kwadracik czy inny znaczek(na pirate bay.org jest to zielona strzałka). Wyświetli ci się czy zapisac- wciskasz tak. Zapisujesz to na pulpicie lub w jakimś folderze. wtedy uruchamiasz uTorrent- w górnym rogu po lewej jest taka kartka z zielonym krzyżykiem jak najedziesz kursorem pisze dodaj torrent. naciskasz, wyświetla ci się takie okienko z zawartościa torrentu i na dole dwie opcje ok i anuluj naciskasz ok. ufff i to chyba tyle ,mam nadzieję ,żę coś zrozumiałeś. Wbrew pozorom nie jest to trudne. Powodzenia

Gość BitLord
sorry tak to sie pisze. Bardzo łatwy w obsłudze i skuteczny, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł

Gość A najlepsza strona
do ściągania to Torenty.org. Co prawda musisz wysłać smsa za 7 zeta żeby się zarejestrować, ale wszystko jak w zegarku i przejrzyście. No i jest to jedna z najpopularniejszych stron więc znajdziesz tam praktycznie każdy film którego szukasz.

Gość programos
opłata jest tylko za rejestrację?

Gość powiedz najpierw jakie
masz lacze

Gość programos
ściągnięty plik: uTorrent ze strony: mininova.org ściąga się filmik... zobaczymy jaki będzie efekt :) jak mi to zadziała to się też zarejestruje za te 7 zł :) a co :) w razie problemów się jeszcze odezwię pozdrawiam i dziękuję :)

Gość programos
stałe łącze

Gość powiedz najpierw jakie
no ale netia, neostrada, upc?

Gość programos
nic z wymienionych to jest stałe łącze lokalne zaporą jest admin, któremy sprawdza na serwerze co sę ściąga i jak są "śmieci" albo wirusy, to odłącza net

Gość programos
niestety wszystko było fajnie, do 71% ściągania. Program przestał ściągać plik i koniec. Ma ktoś jakiś pomysł? odłączanie internetu, czy reset nie pomógł

Gość programos
program był otwarty przez kilka godzin i nie ruszył, to co czekać, czy spróbować z innym plikiem?

Ja miałem taką sytuacje,ze ściagałem nie film tylko płyte,no i w kilka godzin było prawie 90% a potem nic chyba po 2 dniach dopiero dokończyło,ale nie czesto mi sie to zdarza.