Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczeq

Po czym poznac, ze nie masz szans na nic wiecej niz przyjazn?

Polecane posty

Gość janeczeq

Jak poznac, ze nie mozesz sobie robic na cos wiecej niz przyjazn po kontaktach z dziewczyna/kobieta?

Gość janeczeq
wypowiadajcie sie:-)

Gość janeczeq
to dzięki za pociesznie:-D

Ja chodze nieumalowana w dresie przy swoim facecie :) A jak poznać że kobieta nie chce mieć nic więcej? Hmm.. wtedy nie są pewne tego co mówią, kręcą i wymigują się, zawsze zajęte.

Gość Zastanawiajaca się ...
Bo z jego strony nie wychodzi inicjatywa do ponownego spotkania ? :-P Przynajmniej mi się tak wydaje ...

no to teraz mu powiedziałyście:/ są przecież kobiety które nigdzie nie wyjda bez make-up'u, zawsze chcą dobrze wyglądać i zawsze dobrze wyglądają. Facet trafi na taką kobietę i co? Będzie myślał - stroi się - zalezy jej na mnie. Poza tym są laski, które z wieloma facetami flirtują, maja taki styl i nie chcą od nikogo niczego. "Nie ma czasu" - częsta wymówka, ale wcale nie musi oznaczać, ze ona cię nie chce. A może być tak że kobieta lubi się spotykać z jakims facetem, bo fajny z niego kumpel, PRZYJACIEL (tego się chyba każdy boi:D) Moim zdaniem jak laska CHCE coś wiecej, to będzie robiła, by to COŚ nastąpiło. Zawsze istnieje możliwość, ze zaraz napisze np na kafe "jak poderwać chłopaka?".