Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

dzis fryzjerka zrypala mi grzywke-a wam jakies urodowe wpadki sie dzis przytrafi

Polecane posty

Gość juh

ly?poszlam do fryzjerki,kazalam na ukos,stanela tak ze lustra nie widzialam i mam na glowie grzywe na półokraglo,jakby mi miche na glowe wsadzila i naokolo pojechala,w dodatku z pocieniowanych bokow wlosow zrobila przedluzenie grzywki ktore wyglada fatalnie :o

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
mozemy ręke sobie podac-mi tez grzywke zjebala baba,wygladam jakbym jej nie miala tak krotko pojechala

Gość zuczek jaskiniowy
mnie kiedys fryzjerka oskubała ze poł włosow mi zostało na głowie, wygladało to koszmarnie, na szczescie urosły:) innym razem zostałam obcieta na prosto w pół szyi a mam grube włosy i taka fryzura mi nie pasuje, wszystko to na hasło ze chce zapuszczac, obcieła mi wszystko co odstawało bo chciała wyrownac myslałam ze ja zabije:D

Gość stresowanie to nie moja domena
mnie kosmetyczka raz tak powyduszała na oczyszczaniu ze tydzien z domu nie wyszłam, krosty mi sie porobiły i siniaki, nigdy wiecej nie pojde do tych partaczek!

Gość tez chujowo obcieta
ja zapuszczam wlosy z krotkich i mialam "juz" takie ze stykaly sie z ramionami, poszlam podciac koncowki-lekko wyrownac bo wczesniej mialam pocieniowane a ona co? opitolila mnie prosto do polowy szyi a mi to kompletnie nie pasuje! a w grudniu slub siostry i potem sylwester, w zyciu mi nie urosna wlosy do tego czasu:(