Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

i niestety rzadko ktora polka im doruwnuje, może co 8 albo 9 tak, faceci sa na litwie brzydrzejsi niz polacy ukraincy to wogole dno a kobiety tam takie śliczne panowe pecha mamy zesmy sie w polsce urodzili, dobrze chociaż ze niedaleko do tych krajow.. ja żony polki nie chce ! za duzo juz sie przez moje rodaczki wycierpialem, za dużoo,

Gość tamari jest głupia
chetnie bym taka ugotował:O

złośliwa..po prostu codoowne sa...,żona kolegijest rosjanką z pochodzenia, fajny akcent i wogole ladna...tak fajnie mowi po naszemu wszyscy kumple mu jej zadroszcza, rosjanki i litwinki i ukrainki sa najpieknejsze. o przepraszam zapomnailem o balorusnnkach :) Ne wiem w tych krajach mniej aut, czystsze powietrze, mniej sztucznego zarca, moze to dlatego ale tam kobiety naprawde dboaja o siebie oj dbaja

Gość wujek naucz się najpierw pisać
a później oceniaj czyjąś urodę. W Twoich ustach to, co napisałeś, że Polki nie dorównują innym, brzmi jak komplement dla Polek. Taki patałach jak Ty nigdy nie pozna się na prawdziwym pięknie. Ja zwiedziłem większość krajów, o których piszesz i nigdzie nie było tak pięknych kobiet, jakie są w Polsce.

Gość wujek naucz się najpierw pisać
zwłaszcza uzębienie rosjanek jest piękne... Woła o pomstę do nieba!

Gość kepalena
wujek to se poczytaj o Barbarze Radziwillownie. To byla Litwinka i jeszcze przed slubem miala partnerow seksualnych tak jak jej siostry i inne kobiety i wiesz co? Ponoc nawet w tamtych czasach jak Litwinka w wieku 20 lat byla cnotliwa, to mezczyzni uwazali ze cos z nia nie tak, ze do tej pory nie bylo na nia amatorow :D A na dowod ze nie zmyslam odsylam do lektury Zenona Kuvhowicza :Barbara Radziwillowna"

www.bride.ru wejdzie sobie to zobaczycie co to znaczy piekno www.kharkovgirls.com jak by wam bylo malo to tu nastepny adres a co do pieknoci polek: moze zmien sobie okulary jak ja wracalm z litwy albo z ukrainy to az zal patrzec na ulicach, tez uwazalem, ze polki sa najpiekniejsze poki nie wyjechalem na wschod, choc fakt im dalej na zachod tym gorsze nie liczac poludnia bo tam akurat tez ladne sa. ale z bylego zsrr TO sa boginie :D

Otóż to mi sie marzy ślub w cerkwii z taka piekna i romantyczna kobieta ze wschodu...nie koniecznie musi byc dziewica ale super by bylo jak by nia bylo.. , slub w cerkwii duzo ladniejszy jest niż ten nasz poslki katolicki.

Gość wujaszku
Pomarzyć to ty sobie o Rosjance tylko możesz, bo ciebie nie będzie chciał nawet paszczur z Zimbabwe.

Gość kepalena
wujek a ty gawarisz pa ruski? A skolko u tiebia dziengow?

rosjanki są dużo bardziej wartoscowe i zabawne niż polki, uprzejme mile, nawet w glupim sklepie barze usmiechaja sie sa milutkie, serdeczne ! a u nas buractwo i hamstwo a jak nie dasz napiwku to Cie jeszczze obgada z kumpelkami za plecami tak tak mialem taki przyklad w krakowie, poszedlem do restauracji ukrainskej ale kelnerki niestety polki, chamstwo i w dodatku brzydke tyle powiem, ale chociaż zarcie dobre

ruskiego sie ucze aktualnie , etap poczatkujacy , zreszta żone latwo polskiego nauczyc ew zawsze zostaje angielski ten znam dobrze, a rosjanki tez nie dosc ze prześliczne to wiekszosc madra inteligentna i po dobrych szkolach...

Gość wujaszku
...i w związku z tym żadna z nich nie będzie cię chciała, łamago....