Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

po prostu zwlekalem jak prawiczek czekalem na te jedyna a ze milosc jest slepa to wygladala jak wygladala, jak sie odkochalem to przejzalem na oczy wygladam jak normlany czlowiek

Gość a skąd to wiesz
jaki romantyk:D kochanie,przed tobą miałem tylko maciore i prostytutki,bo czekałem na ciebie:D

dobra ide spac bo naprawde jutro nie wtane jutro tu zajrze mozemy prowadzic dalsze negocjacje z checia oowiem na wszytskie pytania do jutra :classic_cool: 🖐️

Gość słowianka ze wschodu
dajcie sobie luz i nie odpisujcie na topik, gdzie autor topiku już dawno śpi :) dobranoc niech WAM się latynoskie chłopaki przyśnią ;)

Gość a skąd to wiesz
ale on był taki zabawny;) :D🖐️

Gość gdsgdsgds
ale zalowy ten topik co do urody, to rosjanki, ukrainki, polki sie od siebie za bardzo nie róznią bo to ten sam, słowianski typ urody. mozecie spieprzac gdzie chcecie i do kogo chcecie, bo ja i tak nie lubie polaków jako facetów. Za to uwielbiam latynosów, a nawet jeden z nich został moim mezem:) I szanuje mnie, uwielbia,jest prawdziwym meźczyzna, a nie takim burakiem jak wy, ciotowaci polacy hahaha i to z nim straciłam dziewictwo i tak wg to jak czemu oczekujecie szacunku od polek, skoro sami ich nie szanujecie i obrazacie??:D a potem jacy zdegustowani, ze polki nie lubia polaków:D przez was, drogie chłopy, tylko i wyłącznie przez was

Gość Annr
Pierdolicie takie farmazony, uogolniacie, generalizujecie, polki to kurwy a ukrainki sie w pupe nie bzykaja....ja pierwszy raz czytam takie wypociny. Sama mam rodzine na bialorusi i litwie i z tamtąd sa moje korzenie. Znam wiele bialorusinek, ktore polecialy na kase starszych panow z pod granicy bialoruskiej. Faktycznie cudowne, usmiechniete i ostani grosz wyciągnely od panów...tak, że zamiast dzieciom swoim cos przepisac to przepisal bialorusince, ktora nigdy nawet nie pracowala.....ps. ludzie nie generalizujcie, tak jak ktos powiedzial wrzucacie ludzi do jednego wora....kazdy jest inny. Sa fajne i niefajne polki tak samo jest z kobietami za granica. poza tym jak kobietom sie pokazuje pieniazki to sa zawsze usmiechniete....nie wazne czy to polki czy ukrainki czy inne.......

Gość qwerty 123
to prawda ze Rosjanki sa piekne!!! poza tym mamy uroczy akcent, co kreci facetow :)

Gość Annr
No ja czytajac to stwierdzam, ze wujek to jakich dzieciak. Ja mam 33 lata i wiem co pisze i mowie bo mieszkam na wschodzie i całe zycie mam do czynienia i tymi narodami....na litwie bywalam jako dziecko, a obok granicy mieszkam bo cala moja rodzina z tamtad jest....pozdrawiam wszystkich polskich dziwakow co to maja klapki na oczach, tak panowie.....a poza tym laski sie nie puszczaja same tylko z wami hehehe....bo mysla ze z tego zwiazek bedzie, a wy na drugi kwiatek....ech. Kazdy medal ma dwie strony

Gość Annr
Nie moi drodzy, nie ma polskie dziewczyny sa ladne. Nie ma litewskie sa ladne. Uroda to rzecz gustu, ludzie..................jak to wszystkie sa ladne albo wszystkie brzydkie. Oczu nie macie, przeciez sa i takie i takie....żenua....

Gość Annr
prawiczek, no fakt roznie to bywa. Dziewczyny mysla ze jak juz pokaza to swoje cialo to chlopak sie zakocha i z nimi bedzie.....wy ciagle mowicie o bardzo mlodych dziewczynach. Ja poszlam do lozka po 3 miesiacach, z moim pierwszym chlopakiem, ktory do dzis jest moim mezem po 9 latach malzenstwa a chodzenia ze soba 16........i co, a nikogo nie oceniam ze do lozka wczesnie poszedl, jakie to ma znaczenie....za pierwszym razem tez mozna sie zakochac....papapa.

Gość Annr
Ale zgadzam sie ze dziewczyny sa bardziej wyzwolone. Kiedys siedzialy w domu i byly pod "rzadami" meza, szczytem wyksztalcenia bylo liceum. Teraz co druga ma wyzsze wyksztalcenie, prace i jest samodzielna. Pewnie dlatego tak szaleja. Cos za cos.....zawsze tak bylo i bedzie....

Gość Annr
Ale nie trac nadziei, mysle, ze jest jeszcze wiele fajnych kobietek. A tak na pocieszenia, moj kumpel kiedys powiedzial, ze trzeba z wielu piecow chleb jesc, zeby sie dowiedziec jak smakuje;) Wiec pewnie te laski podobnie jak faceci probuja "chleba" hehe i wybieraja kogos z kim beda. Ja bym tak bardzo nie przejmowala sie sytuacja. Panowie i panie sa bardzo podobni...jesli chodzi o te sprawy. A w ogole to wiecej optymizmu zycze. Trzymajcie sie...i wybierajcie takich partnerow ktorzy Wam po prostu pasuja....nie wazne polacy, bialorusini czy reszta.papap.

Gość Boger
"Rosjanki, Ukrainki, Białorusinki, Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie" - może i jest tak jak ktoś rzucił w temacie, ale warto dodać, że właśnie na takim podejściu do kobiet ze Wschodu bazują dziś oszuści wyłudzający od mężczyzn sporo pieniędzy... Zainteresowanym polecam lekturę komentarzy pod wpisem: http://sympatiaity.wordpress.com/2009/08/09/falszywe-oferty-rosjanek-na-sympatii/

wujek1986ua => Fizycznie ładniejsze od Polek, z charakteru (choć trudno w to uwierzyć) jeszcze gorsze. Tzn, jeśłi chodzi o długotrwały związek. Jeśli chodzi o balangi - wóda, porykiwania i seks: jak znalazł. Ale pukiś wolny i mogą się łudzić, że się ożenią i wyjadą do UE będą miłe.Nawet bardzo miłe.

Gość Michał_pld wsch
Też podziękowałem Polkom!! Nigdy więcej! W grę wchodzi:Ukrainka, Białorusinka, Litwinka albo Rosjanka. Nigdy więcej związku z Polką. W większości to wyrafinowane złośliwe materialistki, panowie, ogarnijcie się i jedźcie na wschód :)

Byłem jakiś czas temu drugi raz w Wilnie i młode Litwinki zrobiły na mnie niezłe wrażenie- tzn. nie takie ładne jak panny z PL, ale bardziej kobiece.

Gość Bodgarrrd
Ukrainki są piękne maja bardzo seksowną urodę, polki im do pięt nie dorastają, są zgrabne i śliczne, buźki mają takie że od razu staje

Co fakt to fakt, niby to wszystko Europa ale jednak ze wschodu uroda bardzo się różni od tej z zachodu ...na korzyść tych ze wschodu. Mi się najbardziej podobają Ukrainki i Litwinki to są boginie. Ale moje drogie panie, słyszałem też i taką tezę, jak na żony to tylko polki, ale na kochanki to tylko ukrainki :)

Gość noooooooooo
Jesteście bandą debili, nie umiejących pisać, marzy wam się "oko kakaowe", rzygać się chce!!!!!!! Nie szanujecie kobiet, one nie powinny szanować was. Jedźcie sobie wszyscy na wschód, tu niech ci piśmienni zostaną. Dziewica 24 letnia, może i 60-cio? MŁODE GŁUPKI

Gość noooooooooo
Bodgarrrd Ukrainki są piękne maja bardzo seksowną urodę, polki im do pięt nie dorastają, są zgrabne i śliczne, buźki mają takie że od razu staje Co tobie staje i co znaczy twój nick? hahaha

Wujek ma w 100% racje polki nie szanują tego co posiadają, to właśnie wynika z ich mentalności. Dwa razy byłem żonaty i dwa razy się nie udało-przeżywałem zdradę, mam dość. Nie można być dobrym dla polki bo cię zniszczy i zponiewiera. Kumpel podobnie jak ja miał dwie żony i obie go "puściły". Wniosek jest prosty szkoda życia na to k...stwo. Obecnie tak jak wujek patrzę z nadzieją na wschód....